Home Süperlig Mohamed Ihattaren: Turkije avontuur is van korte duur..

Mohamed Ihattaren: Turkije avontuur is van korte duur..

door Gökhan

Samsunspor heeft besloten af te zien van de langverwachte transfer van voetballer Mohamed Ihattaren, nadat er onenigheid ontstond over de contractvoorwaarden. De veelbelovende speler was eerder uitgenodigd om medische controles te ondergaan en een contract te ondertekenen in Samsun, maar het geschil over de voorwaarden heeft geleid tot het annuleren van de transfer.

De club had onlangs aangekondigd dat er overeenstemming was bereikt met Mohamed Ihattaren over de contractvoorwaarden. Na succesvolle onderhandelingen werd de speler uitgenodigd om naar Samsun te komen voor medische controles en om het contract officieel te ondertekenen. Ihattaren stemde in met de uitnodiging en kwam naar de stad.

Echter, nadat de speler arriveerde, ontstonden er meningsverschillen over de reeds overeengekomen voorwaarden. De club beweert dat Ihattaren probeerde om de voorwaarden te wijzigen en onredelijke verzoeken indiende die niet aanvaardbaar waren. Als gevolg hiervan heeft de club besloten om af te zien van de transfer en de speler niet langer aan te trekken.

You may also like

Laat een reactie achter