Home SüperligGalatasaray Blessure-updates bij Galatasaray: Kunnen Davinson Sanchez en Bardakci spelen tegen Manchester United?

Blessure-updates bij Galatasaray: Kunnen Davinson Sanchez en Bardakci spelen tegen Manchester United?

door Gökhan

Davinson Sanchez blessure update

Galatasaray heeft een verklaring afgegeven over de blessurestatus van centrale verdediger Davinson Sanchez, die geblesseerd raakte tijdens de competitiewedstrijd tegen Corendon Alanyaspor (4-0):

Op de 13e speeldag van de Trendyol Süper Lig raakte onze speler Davinson Sanchez geblesseerd. Bij de MRI-onderzoek uitgevoerd in ons sponsorziekenhuis Medicana werd een verrekking van de tweede graad in de linkerbovenbeenspiergroep vastgesteld. De behandeling van de speler is begonnen,” zo luidt de verklaring van de club.

Het wordt verwacht dat de 27-jarige Colombiaan vanwege zijn bovenbeenverrekking minstens een week afwezig zal zijn.

Davinson Sanchez Manchester United

Hierdoor zal Sanchez naar verwachting de belangrijke UEFA Champions League-thuiswedstrijd op woensdag in het RAMS Park tegen Manchester United missen. Het wordt verwacht dat Victor Nelsson in de basis zal komen ter vervanging van Sanchez en daar samen met Abdülkerim Bardacki het centrale verdedigingsduo zal vormen.

Bardakci werd gespaard tegen Alanyaspor om geen risico te nemen, omdat hij voor de wedstrijd lichte pijn meldde, zoals coach Okan Buruk zei. De 29-jarige kan echter naar verwachting weer meespelen tegen Manchester.

You may also like

Laat een reactie achter