Home SüperligGalatasaray Okan Buruk over de wedstrijd tegen Manchester United – Gaat Sanchez wel of niet spelen?

Okan Buruk over de wedstrijd tegen Manchester United – Gaat Sanchez wel of niet spelen?

door Gökhan

Galatasaray - Manchester United

Galatasaray-coach Okan Buruk sprak over de UEFA Champions League-groepswedstrijd van morgen tegen Manchester United en de blessurestatus van Davinson Sanchez:

Zelfs met een injectie zal hij niet kunnen spelen. We verwachten dat hij over twee, drie weken terugkeert naar het team. We zullen Abdülkerim Bardakci vandaag tijdens de training testen. Als het positief verloopt, zal hij morgen op het veld staan. Het is een bijzondere wedstrijd voor ons. Onze tegenstander is veranderd en verbeterd ten opzichte van de eerste wedstrijd. Het winnen van de laatste wedstrijden en vooral als team beter worden, zijn de pluspunten van onze tegenstander. We hebben in de laatste wedstrijd tegen Alanyaspor een belangrijke wedstrijd gespeeld, en ons doel is om te winnen. We hebben de laatste twee keer gespeeld tegen een zeer goed team en konden in die wedstrijden niet winnen; deze keer willen we zegevieren. Ons doel is om goed te spelen en te winnen.

"We zullen vandaag onze beslissing nemen"

Buruk sprak over de selectie: “Als je zo’n goede selectie hebt, zijn er altijd vraagtekens. Ik weet dat iedereen die speelt, het beste voor het team zal doen. We zullen vandaag onze beslissing nemen. Er kunnen vraagtekens zijn op elk gebied. Belangrijk is dat de prestatie van elke speler verbetert. Concurrentie op elk gebied is iets dat de speler kan verbeteren.

Op de vraag over Anthony Martial en Rasmus Hojlund antwoordde de 50-jarige Istanboeler: “Ze zijn allebei zeer goede spelers. Ze zullen allebei een goede prestatie leveren, ongeacht wie er speelt. We hebben geen individuele voorbereiding. Ze zijn allebei zeer sterke spelers.

You may also like

Laat een reactie achter