Home SüperligBesiktas Nog meer pech voor Besiktas… Vincent Aboubakar in het ziekenhuis

Nog meer pech voor Besiktas… Vincent Aboubakar in het ziekenhuis

door Gökhan

Aboubakar ziekenhuis

Besiktas zet zijn voorbereiding voort op de wedstrijd van morgen thuis tegen Gaziantep FK in de Trendyol Süper Lig, maar kreeg te maken met nog een slecht nieuws. Na de blessures van Arthur Masuaku en Omar Colley lijkt ook topscorer Vincent Aboubakar uit te vallen. Het is bekendgemaakt dat de Kameroense spits de nacht in het ziekenhuis heeft doorgebracht vanwege buikpijn en hoge koorts.

De verklaring van Besiktas over de gezondheidstoestand van Aboubakar luidt als volgt: “Onze voetballer Vincent Aboubakar, die na de training van ons A-team op 28 oktober 2023 klaagde over buikpijn en hoge koorts, heeft de nacht doorgebracht in het Acibadem Altunizade ziekenhuis. Aboubakar’s diagnose en behandeling worden voortgezet.

Tot dusver heeft de Afrikaanse kampioen van 2017 in 18 officiële wedstrijden elf doelpunten en drie assists voor Besiktas gescoord. Een optreden tegen Gaziantep lijkt momenteel niet waarschijnlijk. Op dit moment ontbreken al de volgende spelers door blessures onder interim-trainer Burak Yilmaz: Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Salih Ucan, Tayyip Talha Sanuc, Emrecan Uzunhan, Umut Meras, Arthur Masuaku en Omar Colley.

You may also like

Laat een reactie achter