Home SüperligFenerbahce Nieuwe ontwikkeling rondom Fred en Djiku bij Fenerbahce!

Nieuwe ontwikkeling rondom Fred en Djiku bij Fenerbahce!

door Gökhan

Goed nieuws voor Fenerbahce

Fenerbahçe, dat een ongelukkige periode doormaakt met blessures, ziet na de internationale pauze enkele spelers terugkeren. Het wordt verwacht dat 4 spelers, waaronder Fred en Djiku, hun blessures volledig hebben overwonnen en zich bij het team zullen voegen.

Vooral de defensieve linie van Fenerbahçe heeft te lijden gehad onder blessures, waardoor het team ver verwijderd is van zijn ideale opstelling.

Na de blessures van Serdar Aziz en Djiku raakte ook Becao geblesseerd, waardoor Fenerbahçe gedwongen werd om zijn ideale verdedigingsduo te wijzigen tijdens een zwaar wedstrijdschema.

Naast de blessures van de verdedigers heeft ook de blessure van Fred Fenerbahçe beïnvloed, waarbij de vervanger van de succesvolle speler, Miha Zajc, niet aan de verwachtingen voldeed.

Fenerbahçe slaagde er niet in om te winnen in de drie wedstrijden waarin deze spelers ontbraken. Na nederlagen tegen Trabzonspor en Ludogorets speelde Fenerbahçe gelijk tegen Adana Demirspor.

Aan de andere kant kwam er goed nieuws voor Fenerbahçe van enkele geblesseerde spelers.

FRED, DJIKU, MERT HAKAN YANDAŞ EN JOSHUA KING KEREN TERUG

Als er geen tegenslagen zijn, wordt verwacht dat Fred en Djiku, samen met Mert Hakan Yandaş en Joshua King, na de internationale pauze beschikbaar zullen zijn voor de wedstrijd tegen Fatih Karagümrük in Kadıköy.

Fenerbahçe ontvangt Fatih Karagümrük op zondag 26 november om 17:00 uur in de 13e speelronde van de Trendyol Süper Lig.

You may also like

Laat een reactie achter