Home SüperligBesiktas Burak Yilmaz deelt details over Aboubakar: “Hij vroeg om betaling van zijn salaris”

Burak Yilmaz deelt details over Aboubakar: “Hij vroeg om betaling van zijn salaris”

Burak Yılmaz, die ontslag nam als technisch verantwoordelijke bij Beşiktaş, heeft opmerkelijke verklaringen afgelegd over de gebeurtenissen. Burak Yılmaz sprak ook over Vincent Aboubakar.

door Gökhan

Burak Yilmaz Besiktas

Burak Yılmaz maakte opmerkelijke opmerkingen over zijn ervaringen bij Beşiktaş en het proces in het algemeen in een interview met Milliyet.

BURAK YILMAZ: "ABOUBAKAR VROEG OM BETALING OVER 4 MAANDEN"

Burak Yılmaz sprak over Vincent Aboubakar en zei: “Toen ik onderzocht, ontdekte ik dat onze Kameroense spits erop stond dat zijn salaris over 4 maanden werd betaald.

Burak Yılmaz vervolgde zijn opmerkingen over Aboubakar als volgt:

Toen er niet werd betaald, zeiden ze dat zijn pijnen ook aanhielden, maar nee, ik wil geen roddels verspreiden door de wetenschap erbij te halen. Ik laat het over aan de bestuurders van Beşiktaş.

Nonchalante valt op

Burak Yılmaz sprak over het gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel bij spelers en zei: “Er viel een ongelooflijke nonchalance op bij de spelers. Onze buitenlandse speler die op bezoek was uit zijn land, kon die dag gewoon in de kantine zitten en hoefde niet te trainen. Er waren ook spelers die onwillig en ongemotiveerd werkten.

Burak Yilmaz over Eric Bailly

Yılmaz sprak ook over de crisis met Eric Bailly en zei: “Het zou een fout kunnen zijn om onmiddellijk te reageren. De volgende dag werd het probleem opgelost. Vrede werd hersteld. Maar ik heb geen spijt van mijn gedrag die dag.

"Was ik maar niet gekomen"

Hij gaf toe dat hij innerlijk dacht “was ik maar niet moeten komen“, en zei: “Maar ik kon niet wegrennen van Beşiktaş.

Riza Calimbay

Burak Yılmaz sprak over de aanstelling van Rıza Çalımbay na zijn vertrek en zei: “Toen ik het gesprek met onze voorzitter Ahmet Nur Çebi had afgerond en de club verliet, hoorde ik binnen 5 minuten dat Rıza coach was geworden. We moeten wennen aan zulke situaties, ik wist het niet.

"Ik zal niet langer als assistent-trainer werken"

Burak Yılmaz kondigde aan dat hij niet langer als assistent-trainer zal werken en sloot af met de volgende woorden:

Ik heb momenteel een A-trainerslicentie. Volgend jaar behaal ik ook de UEFA Pro-licentie. Ik rust nu uit en bestudeer de theoretische aspecten van het voetbal door enkele analyses te maken. Ik ben niet alleen, er is iemand die me dat laat weten. Hamit Altıntop, de verantwoordelijke voor de nationale teams van de TFF, belde me. We zullen elkaar ontmoeten.

You may also like

Laat een reactie achter