Home Europa Gaat Altay Bayindir spelen tegen Galatasaray? – Erik ten Hag zegt…

Gaat Altay Bayindir spelen tegen Galatasaray? – Erik ten Hag zegt…

door Gökhan

Altay Bayindir Manchester United

Galatasaray neemt het in de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op tegen het Engelse team Manchester United. Voorafgaand aan deze cruciale wedstrijd heeft de coach van Manchester United, Erik ten Hag, tijdens een persconferentie uitspraken gedaan. Vooral zijn opmerkingen over Altay Bayındır voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd trokken de aandacht. Hier zijn de details…

Gaat Altay spelen in de wedstrijd?

De Nederlandse coach sprak over de vraag of Altay zal spelen in de wedstrijd tegen Galatasaray en zei: “Dat zullen jullie morgen zien. In de League gaven we de voorkeur aan Onana omdat Altay zich moet aanpassen aan de Engelse normen.”.

“Hij heeft een goede indruk achtergelaten op de trainingen”

Erik ten Hag sprak ook over de ontwikkeling van Altay Bayındır en zei: “We moeten Altay Bayındır ontwikkelen, dat is heel duidelijk. Hij heeft een goede indruk achtergelaten op de trainingen en we kunnen echt zien dat hij zich ontwikkelt. Dat maakt ons erg blij. We zijn blij dat we twee doelmannen hebben, zowel Altay als Onana.”.

De 25-jarige doelman werd aan het begin van het seizoen voor 5 miljoen euro overgebracht van Fenerbahçe naar Manchester United.

You may also like

Laat een reactie achter