Home SüperligBesiktas Burak Yilmaz kalmeert boze fans na verlies tegen Bodo/Glimt

Burak Yilmaz kalmeert boze fans na verlies tegen Bodo/Glimt

door Gökhan

In de derde ronde van de UEFA Europa Conference League Groep D, leed het Turkse Besiktas een 3-1 nederlaag tegen het Noorse Bodo/Glimt. Na de wedstrijd stonden de boze fans van Besiktas voor het hotel waar het team verbleef, waar ze hun ongenoegen uitten. De technisch verantwoordelijke van Besiktas, Burak Yılmaz, stapte naar voren om de boze supporters te kalmeren.

Na de wedstrijd in het Aspmyra Stadion werden er gespannen momenten beleefd, omdat de fans van Besiktas hun onvrede uitten jegens de spelers van het team bij de ingang van het hotel.

Burak Yılmaz intervenieert om rust te brengen

Nadat de spelers het hotel waren binnengegaan, ging Burak Yılmaz naar de boze supporters en zei: “Wat je ook zegt, je hebt gelijk. Ik vraag jullie alsjeblieft om kalm te blijven.”

Een van de fans die met de jonge technicus sprak, benadrukte: “We hebben hier 10 uur op het vliegveld gewacht. We willen een strijdvaardig Besiktas.”

Fans Roepen op tot Meer Daadkracht van Beşiktaş

De boze fans drukten hun verlangen uit naar een Besiktas-team dat meer vastberadenheid toont en lieten duidelijk blijken dat ze hogere verwachtingen hebben van hun geliefde club.

You may also like

Laat een reactie achter