Home SüperligBesiktas BREAKING NEWS | Senol Gunes neemt ontslag

BREAKING NEWS | Senol Gunes neemt ontslag

door Gökhan

Breaking news!

Besiktas trainer Senol Gunes heeft zojuist besloten om af te treden. Gunes heeft zijn ontslag ingediend bij het bestuur. 

Na de wedstrijd van Beşiktaş gisteren in de UEFA Europa Conference League tegen Lugano, had het bestuur een crisis-vergadering belegd.

Şenol Güneş nam ook deel aan de vergadering, die ongeveer 4 uur duurde.

Het bestuur van Beşiktaş verliet het stadion zonder enige verklaring af te leggen.

Congresbeslissing aangekondigd

In een verklaring van de club stond: “Ons bestuur heeft besloten om een Buitengewone Algemene Vergadering te houden, uiterlijk begin december. De datum van de Buitengewone Algemene Vergadering zal worden aangekondigd tijdens een persconferentie volgende week.”

Verklaring van Beşiktaş

Beşiktaş heeft aangekondigd dat Şenol Güneş zijn functie heeft neergelegd.

In een verklaring met de titel “Dank aan Şenol Güneş voor zijn inzet” stond het volgende: “Na de wedstrijd tegen Lugano heeft onze technisch directeur Şenol Güneş aan onze voorzitter Ahmet Nur Çebi laten weten dat er een verandering nodig is in het belang van onze club en team, en dat hij respect zal hebben voor elke beslissing die wordt genomen om de weg vrij te maken voor onze club en ons team. Şenol Güneş heeft met ingang van vandaag zijn functie neergelegd. We bedanken Şenol Güneş voor zijn bijdragen aan onze club en wensen hem succes in zijn toekomstige carrière.”

You may also like

Laat een reactie achter