Home Europa Arda Güler keert terug! Hij gaat zijn eerste wedstrijd spelen op..

Arda Güler keert terug! Hij gaat zijn eerste wedstrijd spelen op..

door Gökhan

Arda Güler Real Madrid

Aan het begin van het seizoen maakte Arda Güler de overstap naar de Spaanse gigant Real Madrid, maar door blessures kreeg hij tot nu toe geen kans om te spelen. 

Arda Güler, die het shirt van Real Madrid draagt in La Liga, herstelde onlangs van een blessure en keerde vandaag terug naar het groene gras, als onderdeel van de voorbereidingen van het team op de wedstrijd tegen Osasuna in La Liga deze week.

VERWACHT WORDT DAT HIJ IN DE WEDSTRIJD TEGEN SEVILLA ZAL SPELEN

Na zijn tweede blessure is Arda Güler begonnen met individuele trainingen op het veld en zal hij volgende week weer met het team beginnen te trainen.

Volgens een bericht in Hürriyet wordt verwacht dat Arda Güler niet wordt opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Osasuna op 7 oktober in La Liga, maar dat hij wel wordt opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Sevilla op 21 oktober na de internationale pauze.

De jonge speler kan, afhankelijk van zijn blessurestatus en de voortgang van de wedstrijd, een kans krijgen om zijn eerste wedstrijd in zijn Real Madrid-carrière te spelen, als coach Carlo Ancelotti dat besluit.

Hij Raakte Geblesseerd op Zijn Eerste Dag met het Team

Na een blessure tijdens het trainingskamp in de VS en een operatie, keerde de jonge speler na ongeveer 2 maanden afwezigheid terug naar het team om weer met hen te trainen, in de hoop zijn shirt weer aan te trekken. Ongeveer 10 dagen geleden raakte hij echter weer geblesseerd.

De club verklaarde dat Arda Güler op 26 september geblesseerd raakte aan de linkerachterkant van zijn dij tijdens de training. In de aankondiging stond: “Na onderzoeken uitgevoerd door het medische team van Real Madrid is gebleken dat Arda Güler een blessure heeft aan de linkerachterkant van zijn dij. De ontwikkelingen worden gevolgd.”

SPAANSE MEDIA GINGEN UIT VAN 2-3 WEKEN AFWEZIGHEID

Eerst meldde Radio Marca van Spaanse media dat Arda Güler nog ongeveer een maand afwezig zou kunnen zijn op het veld.

Later meldde Mundo Deportivo: “De jonge Turkse speler is opnieuw geblesseerd geraakt en kan een maand afwezig zijn.” Marca meldde ook: “Arda Güler zal ongeveer 3 weken afwezig zijn vanwege een blessure aan de linker rectus femoris.”

In een rapport van AS stond ook: “Op de dag voordat hij voor het eerst werd opgenomen in de selectie, raakte Arda Güler opnieuw geblesseerd. Het wordt geschat dat Arda 2-3 weken niet zal kunnen spelen.”

SCHOKKENDE TRANSFERGERUCHTEN

Voor Arda Güler, die herstellende is van zijn tweede blessure, kwamen er schokkende transfergeruchten uit de Spaanse media.

Volgens het nieuws zou Arda Güler niet volledig fit kunnen zijn voor het team tot november, en daarom wordt overwogen om hem tijdelijk uit te lenen aan een andere La Liga-club, zodat hij kan wennen aan het hoge tempo van Real Madrid voordat hij zijn eerste wedstrijden speelt.

You may also like

Laat een reactie achter