Home SüperligBesiktas Besiktas verkiezingen: Bestuurd kondigt datum aan voor nieuwe verkiezingen

Besiktas verkiezingen: Bestuurd kondigt datum aan voor nieuwe verkiezingen

door Gökhan

Besiktas verkiezingen

De datum voor de buitengewone algemene vergadering van de 16-voudige Turkse kampioen Besiktas is bekendgemaakt. In de aankondiging van de zwart-witte club staat dat de buitengewone algemene vergadering, waarin de presidentsverkiezingen zullen plaatsvinden, op 10 december zal worden gehouden. Als er tijdens deze vergadering geen meerderheid wordt behaald, zal de tweede en laatste vergadering ongeacht de meerderheid plaatsvinden op zondag 17 december.

In de verklaring van de club staat ook dat de reguliere administratieve en financiële algemene vergadering van Besiktas op zondag 26 november zal worden gehouden, en als er tijdens deze vergadering geen meerderheid wordt behaald, zal de tweede en laatste vergadering ongeacht de meerderheid op zondag 3 december worden gehouden.

Ahmet Nur Cebi

Huidig president Ahmet Nur Cebi heeft nog geen definitieve uitspraak gedaan over een herverkiezing, maar bronnen dicht bij de club melden dat de kans groot is dat Cebi opnieuw zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het presidentschap. Hasan Arat en Tevfik Yamantürk worden ook genoemd als mogelijke kandidaten.”

You may also like

Laat een reactie achter