Home SüperligBesiktas Besiktas blessure update: Hoe lang zullen Gedson en Umut Meras uitgeschakeld zijn?

Besiktas blessure update: Hoe lang zullen Gedson en Umut Meras uitgeschakeld zijn?

door Gökhan

Besiktas blessure update

Besiktas heeft een verklaring afgegeven over de gezondheidstoestand van Gedson Fernandes en Umut Meras, die geblesseerd raakten in de derby tegen Fenerbahce (1-3).

De verklaring, die op de officiële website van Besiktas is gepubliceerd, luidt als volgt:

Bij onze voetballer Gedson Fernandes, die tijdens de wedstrijd van ons A-elftal tegen Fenerbahce in de Trendyol Süper Lig vanwege een verstuiking van de linkerenkel niet verder kon spelen, is bij de MRT-onderzoek uitgevoerd in het Acibadem Altunizade-ziekenhuis een verrekking van het buitenste enkelband van de linkerenkel vastgesteld. In dezelfde wedstrijd werd bij onze voetballer Umut Meras, die het spel niet kon voortzetten vanwege pijn in de linker achterste kuitspier, in het Acibadem Altunizade-ziekenhuis een MRT-onderzoek uitgevoerd, wat een verrekking en een gedeeltelijke scheur van de achterste kuitspier (Soleus) aan het licht bracht. De behandeling van Gedson Fernandes en Umut Meras is gestart door ons medische team.

Naar verluidt zal Fernandes over tien dagen terugkeren naar het veld, terwijl de blessure van Umut Meras naar verwachting drie weken zal duren.

You may also like

Laat een reactie achter