Home Europa Arda Güler blessure: Voor de derde keer… – Arda is uit de wedstrijdselectie gehaald…

Arda Güler blessure: Voor de derde keer… – Arda is uit de wedstrijdselectie gehaald…

Arda Güler, die sinds zijn transfer naar Real Madrid worstelt met gezondheidsproblemen, is voor de derde keer geblesseerd geraakt zonder het shirt van de Spaanse grootmacht te dragen.

door Gökhan

Arda Güler blessure update: Laatst geupdate: 14:24

Ancelotti werd gevraagd om meer details over de blessure van Arda Güler en of de club zich zorgen maakte over de reeks blessures die hij heeft opgelopen sinds zijn aankomst. Hij antwoordde:

De eerste blessure was een gescheurde meniscus die hij al van vorig jaar had. Dat is heel gebruikelijk bij meniscusproblemen, omdat het je houding verandert en je blessures kunt krijgen aan je andere been als gevolg daarvan, en ook spierblessures kunt oplopen. Dat is wat er met Güler gebeurt. Zijn toekomst ziet er echter rooskleurig uit, hij heeft veel talent. Ik begrijp dat hij teleurgesteld is, maar het is een kleine blessure en ik heb de ervaring; toen ik 21 was, raakte ik geblesseerd en kwam ik terug. Aan Güler’s toekomst wordt niet getwijfeld, en hij kan herstellen na de internationale pauze.’

Arda Güler blessure voor de derde keer

In de nasleep van zijn transfer naar Real Madrid lijkt de Turkse voetballer Arda Güler keer op keer geplaagd te worden door blessureleed. Sinds zijn aankomst bij de Spaanse club heeft hij nog geen enkele keer het shirt van Real Madrid kunnen dragen. Het lijkt erop dat de speler voor de derde keer is getroffen door een blessure, waardoor zijn deelname aan de komende wedstrijd onzeker is.

Recente Blessuregeschiedenis

Arda Güler, die op 14 augustus een knieoperatie onderging kort na zijn aankomst bij Real Madrid, raakte op 26 september opnieuw geblesseerd, dit keer aan de achterste dijspier van zijn linkervoet. Na een korte periode van herstel hoopte de speler de afgelopen twee weken op speeltijd, maar opnieuw heeft blessureleed roet in het eten gegooid.

Afwezigheid bij Training en Wedstrijd

Vandaag nam Arda Güler niet deel aan de training van Real Madrid vanwege de aanhoudende blessureproblemen. Ook ontbrak hij bij de voorbereidingstraining voor de aankomende wedstrijd tegen Valencia. De 17-jarige speler heeft de afgelopen drie dagen apart van het team getraind, en het lijkt erop dat hij ook niet in de selectie zal zitten voor de wedstrijd tegen Valencia.

Speciaal Herstelprogramma

Coach Carlo Ancelotti heeft aangegeven dat ze een speciaal herstelprogramma hebben voor de blessuresituatie van Arda Güler. Het is hun intentie om de speler geen onnodig risico te laten lopen. Ancelotti benadrukte dat Arda pas speeltijd zal krijgen wanneer hij fysiek op 100% capaciteit is.

Gemiste Kansen voor Real Madrid

Real Madrid, dat Arda Güler hoopte in te zetten als een veelbelovend talent, zal zijn afwezigheid moeten incasseren in de komende wedstrijd tegen Valencia. Het herhaalde blessureleed van Arda werpt een schaduw over zijn veelbelovende start bij de Spaanse club. De clubleiding zal nauwlettend de vorderingen van de speler volgen en hoopt op spoedig herstel om hem in de nabije toekomst in actie te zien.

You may also like

Laat een reactie achter