Home SüperligTrabzonspor Trainer van Trabzon, Bjelica: “Klaar voor de wedstrijd tegen Besiktas”

Trainer van Trabzon, Bjelica: “Klaar voor de wedstrijd tegen Besiktas”

door Gökhan

Trabzonspor Besiktas

Voorafgaand aan de topwedstrijd van de vijfde speeldag in de Trendyol Süper Lig tegen Besiktas, sprak Trabzonspor-trainer Nenad Bjelica op het trainingsveld van Mehmet Ali Yilmaz over de komende wedstrijd en de conditie van het team: “Gedurende de week zijn er nieuwe spelers bij ons gekomen. We hadden ook spelers die terugkeerden van nationale teams. Wanneer (Stefano) Denswil zich bij ons voegt, zal het team compleet zijn. We hadden de mogelijkheid om goed te werken tijdens de week, en ik kan zeggen dat we goed voorbereid zijn en klaar zijn voor de wedstrijd tegen Besiktas.”

Trabzon Investeert in de Toekomst Met betrekking tot de nieuwe aanwinsten Umut Günes en Ognjen Bakic zei de Kroatische coach: “Bakic zal drie maanden bij ons zijn. We zijn op zoek naar een team waar Bakic kan spelen, maar als dat niet lukt, zal hij zijn voorbereidingen met ons voortzetten voor de toekomst. We zien hem als een investering in de toekomst. Spelers zoals Mehmet (Aydin), Göktan (Gürpüz), Bakic en Enis (Destan) zijn spelers die in de toekomst positieve resultaten kunnen behalen. Op dezelfde manier beschouwen we Umut (Bozok) en Batista Mendy als belangrijke investeringen voor het heden en de toekomst. We verwachten dat Enis Bardhi zijn prestaties op dezelfde manier zal voortzetten en doelpunten en assists zal blijven maken. Berat Özdemir, Nicolas Pepe, Batista Mendy en Paul Onuachu zijn bij ons gekomen.”

Bjelica blij met meer kwalitatieve diepte in de selectie na nieuwe aanwinsten Bjelica vervolgde: “Ons team is klaar. Nicolas Pepe heeft lange tijd niet deelgenomen aan de groepstraining. Zijn proces gaat door. Gisteren voelde hij zich na de training licht onwel. Hij blijft individueel werken. We zullen zien of hij er zondag bij zal zijn. Ik ben ook erg blij dat we deze spelers hebben kunnen aantrekken. Deze spelers hebben voor Trabzonspor gekozen en ze zullen ons team sterker maken dan ooit. Samen met onze spelers die de eerste maanden bij ons waren, zullen we het team naar de top van de competitie brengen. Met de transfers van dit jaar hebben we een goede mix van jonge spelers en ervaren spelers die op internationaal niveau belangrijk werk kunnen verrichten.”

You may also like

Laat een reactie achter