Home SüperligFenerbahce Süper Lig: Adana Demirspor – Fenerbahce | Voorbeschouwing

Süper Lig: Adana Demirspor – Fenerbahce | Voorbeschouwing

Fenerbahce staat voor een uitdaging in de 12e ronde van de Trendyol Süper Lig als ze morgen de strijd aangaan met Yukatel Adana Demirspor. De wedstrijd, die om 17.00 uur wordt gespeeld in het nieuwe Adana Stadion, zal worden geleid door Halil Umut Meler.

door Gökhan

Achteruitgang na Trabzonspor

Fenerbahce, dat met een reeks van 10 opeenvolgende overwinningen aan de Süper Lig begon en een record vestigde voor de beste start in de competitie, beëindigde de reeks door 3-2 te verliezen van Trabzonspor. Na 11 speelronden in de competitie staat de ploeg van İsmail Kartal op de tweede plaats met 30 punten, één punt achter Galatasaray, dat 31 punten heeft.

Na de 2-0 nederlaag tegen Ludogorets in de UEFA Europa Conference League streeft het team van İsmail Kartal ernaar om weer in vorm te komen na twee opeenvolgende nederlagen in officiële wedstrijden.

Blessurezorgen en Terugkeer van Fred

Voor Fenerbahce zijn de geblesseerde Becao en Serdar Aziz, evenals de geblesseerde Djiku, Joshua King en Mert Hakan Yandaş niet beschikbaar tegen Adana Demirspor. Naast deze spelers zal ook İsmail Yüksek het team missen vanwege de rode kaart die hij kreeg tegen Trabzonspor.

Fred, die na zijn blessure in de wedstrijd tegen Pendikspor afwezig was tegen Trabzonspor en Ludogorets, is begonnen met veldtrainingen. De Braziliaanse speler kan mogelijk in actie komen tegen Adana Demirspor.

Update: Fred zit niet bij de wedstrijdselectie

Verdedigingsproblemen

Voorafgaand aan het duel met Adana Demirspor zorgen de defensieve tekortkomingen voor hoofdbrekens bij hoofdtrainer İsmail Kartal.

Met de blessures van Becao, Djiku en Serdar Aziz koos Kartal in de wedstrijd tegen Trabzonspor voor het duo Samet-Oosterwolde. Tegen Ludogorets stelde hij Yusuf Akçiçek-Oosterwolde op. Door de afwezigheid van Samet Akaydin op de lijst die aan de UEFA is verstrekt, gaf Kartal de voorkeur aan Yusuf in de basisopstelling tegen Ludogorets.

Voor de wedstrijd tegen Adana Demirspor overweegt Kartal de voorkeur te geven aan Samet Akaydin in plaats van Yusuf.

You may also like

Laat een reactie achter