Home SüperligOverig Servet Cetin: “We zullen alles doen om te winnen”

Servet Cetin: “We zullen alles doen om te winnen”

door Gökhan

Servet Cetin aan het woord

De coach van EMS Yapı Sivasspor, Servet Çetin, zei dat ze van plan zijn om dit seizoen hun eerste overwinning op eigen terrein te behalen in de Trendyol Süper Lig tegen Kasımpaşa.

Çetin vertelde aan journalisten voor de training op de clubfaciliteiten dat ze tot nu toe ongelukkige wedstrijden in de competitie hebben gespeeld.

Çetin merkte op dat ze punten hebben verloren in wedstrijden die ze vooral thuis hadden kunnen winnen en zei: “Als we een paar punten meer hadden gehad, zouden we op heel andere plaatsen staan. Soms doe je alles goed op het veld, maar krijg je niet het gewenste resultaat. Soms doe je iets verkeerd en krijg je wel het gewenste resultaat. Zo werkt het soms in het voetbal.”

Çetin zei dat ze zullen proberen om de punten die ze in de afgelopen wedstrijden hebben verloren, goed te maken en voegde eraan toe: “Ons doel is om te winnen en goede punten te verzamelen tot aan de winterstop. Hopelijk hebben we de kwaliteit en motivatie in onze spelers om dit te bereiken. Ik denk dat we de juiste dingen doen en dat we goede resultaten zullen boeken.”

Çetin gaf ook informatie over de blessurestatus van spelers in het team en zei dat Abdulkadir Parmak hersteld is van zijn blessure en traint om zijn achterstand in te halen.

Çetin verklaarde dat Gerson Rodrigues klaar is voor de wedstrijd tegen Kasımpaşa en zei: “Koita en Barrow hebben kleine problemen, ze hebben niet getraind en zullen waarschijnlijk 1-2 dagen niet kunnen trainen. We weten niet zeker of ze de wedstrijd halen. Sinds het begin van het seizoen hebben we nog geen volledige selectie gehad, hopelijk kunnen we ze toevoegen en een alternatieve groep vormen.”

"Helaas is geen enkele wedstrijd gemakkelijk"

De Turkse coach benadrukte dat de wedstrijd tegen Kasımpaşa in de competitie deze week erg belangrijk is en voegde eraan toe: “We hebben nog steeds niet gewonnen op eigen terrein, ik praat erover met mijn spelers, dit zou geen stress voor ons moeten zijn. We hebben goede wedstrijden gespeeld thuis, gelijk gespeeld en verloren. We zijn nog nooit overweldigd door een tegenstander in alle wedstrijden die we hebben gespeeld. We hebben wedstrijden verloren, helaas is soms het geluk niet aan jouw zijde. Soms mis je veel kansen en scoor je niet, soms komt de tegenstander een keer en scoort. Dit soort dingen gebeuren, maar over het algemeen ben ik tevreden. Ik denk dat we veel beter kunnen worden en ons niveau omhoog kan. We hebben onze analyse goed gemaakt en hopelijk zullen we zowel onze minpunten als pluspunten dicteren. Het is een wedstrijd die we moeten winnen, maar als je niet het veld op gaat en presteert, dan is helaas geen enkele wedstrijd gemakkelijk. Onze spelers zijn zich hiervan bewust. We moeten alles doen om te winnen. We hebben een overwinning nodig voor vertrouwen, moraal en motivatie, ook thuis. Hopelijk zullen we dit bereiken.”

Çetin voegde eraan toe dat het feit dat het Turkse nationale voetbalteam zich heeft gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap van 2024 (EURO 2024) ook verheugend is.

Training

EMS Yapı Sivasspor zette de voorbereidingen voort voor de wedstrijd tegen Kasımpaşa, die op zondag 22 oktober in hun eigen stadion wordt gespeeld in de 9e week van de Trendyol Süper Lig.

De training onder leiding van coach Servet Çetin op het clubterrein begon met een warming-uploop.

Na stretchoefeningen ging de training verder met conditietraining en pass-spelletjes, en eindigde met een oefenwedstrijd op een half veld.

Het rood-witte team zal morgen doorgaan met de training voor de wedstrijd.

You may also like

Laat een reactie achter