Home Süperlig Vertrek van de “grote vier” – Spelers verlangen naar de oude dagen

Vertrek van de “grote vier” – Spelers verlangen naar de oude dagen

Enner Valencia, Nicolo Zaniolo, Nathan Redmond, Joao Pedro en Maxi Gomez verlangen naar hun dagen in de Süper Lig.

door Gökhan

Enner Valencia

De spits uit Ecuador; Enner Valencia kende in het seizoen 2022-2023 zijn meest productieve periode in het Fenerbahçe-shir. Onder het geel-blauwe shirt scoorde de 33-jarige aanvaller maar liefst 33 doelpunten in 48 wedstrijden in alle competities, en hij veroverde de “Topscorer” in de competitie met 29 doelpunten. Zijn contract liep aan het einde van het seizoen af, en hij verliet het team.

Valencia tekende bij Internacional, een team uit de Braziliaanse Serie A, maar hij heeft moeite om doelpunten te maken bij zijn nieuwe club. De ervaren spits heeft slechts 5 doelpunten gescoord in 17 wedstrijden voor het Braziliaanse team.

Nicolo Zaniolo

Nicolo Zaniolo, de Italiaanse speler die Galatasaray in de winterstop van vorig seizoen verwierf, werd aan het begin van dit seizoen uitgeleend aan Aston Villa, een team in de Premier League.

De 24-jarige aanvaller speelde 10 wedstrijden voor het Engelse team maar slaagde er niet in om te scoren of een assist te geven. Vorig seizoen scoorde Zaniolo 5 doelpunten en gaf hij 1 assist in 11 wedstrijden in het geel-rode tenue.

Joao Pedro

De Braziliaanse aanvaller Joao Pedro, die vorig seizoen naar Fenerbahçe kwam van Cagliari in Italië, werd aan het begin van dit seizoen uitgeleend aan Gremio, een team in de Braziliaanse Serie A.

De 31-jarige spits, die vorig seizoen in het geel-blauwe shirt 5 doelpunten en 1 assist leverde in 28 wedstrijden, verlangt naar de dagen van vorig seizoen. Pedro speelde 9 wedstrijden voor zijn nieuwe team maar kon slechts 1 assist geven.

Nathan Redmond

Nathan Redmond, die vorig seizoen op huurbasis voor Beşiktaş speelde, keerde ondanks alle inspanningen van de zwarte-witte club niet terug naar Turkije en keerde terug naar de Premier League.

De 29-jarige aanvaller speelt dit seizoen voor Burnley en heeft moeite om een plek in het team te veroveren. Redmond speelde slechts 4 wedstrijden voor Burnley en slaagde er niet in om doelpunten of assists te produceren.

Maxi Gomez

Maxi Gomez, die een wisselvallige periode had bij Trabzonspor en daarna vertrok, heeft moeite gehad om te scoren bij zijn nieuwe team. De Uruguayaanse spits heeft nog geen doelpunten of assists kunnen maken in 7 wedstrijden voor het Spaanse team Cadiz.

Vorig seizoen speelde de 27-jarige speler voor Trabzonspor in 34 wedstrijden in alle competities, waarbij hij 7 doelpunten en 5 assists maakte. Hij zet zijn carrière voort met een prestatie ver verwijderd van zijn dagen in Turkije.

You may also like

Laat een reactie achter