Home SüperligBesiktas Ante Rebic krijgt tweede kans bij Besiktas

Ante Rebic krijgt tweede kans bij Besiktas

Tot op heden heeft Ante Rebic niet aan de verwachtingen voldaan in het zwart-witte tenue. Maar de Kroatische speler wil deze indruk veranderen. De ervaren speler heeft een mentale boost gekregen met de komst van Hari Vukas en Toni Modric in de technische staf.

door Gökhan

Ante Rebic Besiktas

Ante Rebic, die aan het begin van het seizoen van Milan werd overgenomen, heeft tot nu toe niet aan de verwachtingen voldaan.

De ervaren speler, die een contract van 2 jaar bij Beşiktaş heeft getekend, heeft in 7 officiële wedstrijden 180 minuten gespeeld. In deze wedstrijden heeft Rebic zijn team nog niet kunnen helpen met doelpunten of assists.

De komst van Hari Vukas en Toni Modric als coaches bij het team van Burak Yılmaz heeft de Kroatische speler opgevrolijkt. Het blijkt dat de 30-jarige speler zich voorbereidt om een nieuwe pagina te openen door te werken met zijn landgenoten die hij van dichtbij kent.

Samen met Vukas en Modric wordt ook verwacht dat de prestaties van de ervaren speler zullen verbeteren.

Rebic verdient jaarlijks een nettosalaris van 2,5 miljoen euro bij Beşiktaş. Bovendien wordt hem 10.000 euro per wedstrijd betaald, afhankelijk van de speeltijd die hij krijgt. De Kroatische speler ontving ook een tekenbonus van 280.000 euro.

You may also like

Laat een reactie achter