Home Europa Senol Günes met slecht nieuws over Fernandes en Günok

Senol Günes met slecht nieuws over Fernandes en Günok

door Gökhan

Voorafgaand aan de tweede groepswedstrijd in de UEFA Europa Conference League tegen FC Lugano heeft de trainer van Besiktas Senol Günes gesproken over de wedstrijd en tevens een update gegeven over Gedson Fernandes, Mert Günok en Jean Onana:

“Gedson Fernandes zal niet deelnemen aan de wedstrijd tegen Lugano omdat hij zijn enkel heeft verdraaid tijdens de laatste training. Hij zal waarschijnlijk ook komend weekend niet beschikbaar zijn. Mert Günok zal de komende twee wedstrijden missen vanwege een blessure aan zijn voet. Onana heeft wat schommelingen doorgemaakt. Tijdens de wedstrijd hebben we een gebrek aan positie en balbehandeling gezien. Hij is geen speler die zal verdwijnen. Er is al een speler die op die positie speelt. Amir (Hadziahmetovic) speelt erg goed. Ze zijn niet dezelfde spelers. We kunnen zeggen dat Onana op dit moment achterloopt qua spel.”

Günes probeert de sfeer op te bouwen

Günes vervolgde: “Als we morgen sterker en tevreden willen zijn, moeten we harder werken. En dat zullen we samen doen. Enkele successen en mislukkingen in het spel kunnen invloed hebben op je als speler. De enige wedstrijd die we verloren hebben, was tegen Brugge. Ik heb het gevoel dat de psychologische weerstand van de clubgemeenschap af en toe wordt gebroken. Het is waar dat we in de wedstrijden tegen Adana Demirspor en Trabzonspor te veel doelpunten hebben geïncasseerd. We moeten het enthousiasme tonen dat de fans verwachten. Dat is mijn verwachting voor morgen. Als we de wedstrijden die we hadden kunnen winnen, daadwerkelijk hadden gewonnen, zou er niet over gesproken worden. Tussen de wedstrijd tegen Pendik en de wedstrijd tegen Trabzon hadden we geen grote problemen, hoewel we wat selectieproblemen hadden. Interessant genoeg werd het erger naarmate het aantal spelers toenam.”

Bailly wijst op tekortkomingen in de verdediging

Ondertussen verklaarde centrale verdediger Eric Bailly dat ze zich bewust zijn van de tekortkomingen in de verdediging en dat ze moeten proberen om de vele tegendoelpunten te vermijden: “Ik voel me fysiek goed, ik word hier goed verzorgd. We willen stap voor stap verder komen in de beker. Onze prioriteit ligt bij de wedstrijd van morgen. We zijn ons bewust van het feit dat we te veel doelpunten hebben geïncasseerd. In de laatste wedstrijd hebben we geen enkel doelpunt tegen gekregen, ik was er niet bij, maar onze vrienden die hebben gespeeld, waren zeer voorzichtig.”

You may also like

Laat een reactie achter