Home SüperligBesiktas Riza Calimbay doet belangrijke uitspraken!

Riza Calimbay doet belangrijke uitspraken!

door Gökhan

Voorbereiding en Teamspirit

Beşiktaş-trainer Rıza Çalımbay heeft gesproken over de aankomende wedstrijd tegen Samsunspor tijdens de 13e speelronde van de Trendyol Süper Lig. Çalımbay, voorafgaand aan de avondtraining, antwoordde op vragen van journalisten en verklaarde dat de voorbereidingen goed verlopen. Hij benadrukte dat iedereen opgelucht is, zowel qua rust als na de behaalde overwinning.

Geen Problemen, Dubbele Trainingssessie

Het gaat heel goed. Er is geen probleem. Vandaag doen we twee trainingssessies. De ochtendtraining verliep ook heel goed. We hebben ook enkele tekortkomingen. Acht van onze spelers zijn naar het nationale team vertrokken. Nadat ze terug zijn, zullen we plezieriger en mooiere trainingen hebben. We hebben zeer uitdagende wedstrijden voor ons. Daarom moeten we goed voorbereid zijn. We moeten ons spel verbeteren en niets aan het toeval overlaten. Er heerst een geweldige sfeer in het team. We werken heel goed“, aldus Çalımbay.

Spelerswensen en Afgelaste Trainingskamp

Op de vraag over het geannuleerde trainingskamp merkte Rıza Çalımbay op: “De spelers hadden wensen. Er was hier enige tijd een crisis. Ze kunnen gespannen zijn, moe zijn, minder tijd met hun gezin doorbrengen, we voldoen graag aan hun verzoeken. We hebben geen verzoeken, zelfs als we zouden zeggen dat we gaan, kunnen we gaan, maar we houden niet van die aanpak. Wat ik ook ga doen, zal ik met mijn spelers doen. Wat we gaan doen, zal de ploeg geen schade toebrengen. We zullen proberen dingen te doen die de ploeg niet schaden. We hebben hun verzoeken ingewilligd omdat ze rust nodig hadden met hun families. Ze hebben dat gezegd, we hebben het geaccepteerd. Als we daarheen gaan, gaan we 3-4 dagen, we hebben niet veel tijd. Gelukkig hebben we het zo gedaan. Het gaat nu heel goed. Zondag zullen we een oefenwedstrijd spelen tegen Sakaryaspor in Sakarya. We hadden een tweede wedstrijd. Ik heb die geannuleerd. Zowel vanwege de vele blessures als het feit dat er veel spelers in het nationale team zitten. We werken heel goed.

Cenk Tosun en Aboubakar update

Op de vraag over de blessurestatus van de spelers zei Çalımbay: “Zowel Aboubakar als Cenk blijven trainen. De dokter zei dat Bahtiyar alleen met een masker kon spelen. Het was een pech. Misschien wel een van de beste wedstrijden die hij heeft gespeeld. Helaas gebeurde dat. We waren er ook verdrietig om. We geloven dat Aboubakar en Cenk deze week zullen spelen.

You may also like

Laat een reactie achter