Home SüperligFenerbahce Goed nieuws van Lincoln Henrique voor Fenerbahce

Goed nieuws van Lincoln Henrique voor Fenerbahce

Fenerbahçe heeft goed nieuws ontvangen van Lincoln Henrique. De Braziliaanse speler zal binnen 3 weken weer met het team kunnen trainen.

door Gökhan

Lincoln Henrique Fenerbahce

Na recente blessures bij Fenerbahçe komt er goed nieuws van Lincoln Henrique. Het is bekendgemaakt dat de Braziliaanse voetballer binnen 3 weken weer met het team zal kunnen trainen.

De 25-jarige speler raakte geblesseerd aan de voorste kruisbanden van zijn linkerknie tijdens de wedstrijd tegen Sevilla vorig seizoen.

Vanwege het langdurige behandelproces had Fenerbahçe besloten om de licentie van Lincoln te bevriezen.

Als zijn licentie wordt goedgekeurd, zal de Braziliaanse speler zijn shirt in de tweede helft van het seizoen weer kunnen dragen.

De veelzijdige Lincoln, die kansen kreeg op verschillende posities van coach Jorge Jesus, wordt ook verwacht de hand van coach İsmail Kartal te versterken.

Het nieuws van de 25-jarige speler, die vorig seizoen in 35 wedstrijden uitkwam, als linksback, linkervleugel, nummer 10 en centraal op het middenveld, verheugt ook de technische staf. Lincoln scoorde 2 keer en gaf 8 assists, waarmee hij ook de waardering van de supporters kreeg.

You may also like

Laat een reactie achter