Home SüperligFenerbahce Ismail Kartal bespreekt de overwinning en komt met transferupdates…

Ismail Kartal bespreekt de overwinning en komt met transferupdates…

Fenerbahce's technisch directeur İsmail Kartal was tevreden na de 2-1 overwinning op VavaCars Fatih Karagümrük in de 13e speelronde van de Trendyol Süper Lig. Hij sprak niet alleen over de wedstrijd maar deed ook uitspraken over mogelijke transfers.

door Gökhan

Overwinning en Teamvoorbereiding

Na de wedstrijd benadrukte Kartal dat Karagümrük de afgelopen weken een team in opkomst is geweest. Hij legde uit dat zijn team zich daarop heeft voorbereid en merkte op dat Fenerbahce de meeste spelers aan de nationale teams heeft geleverd, wat een uitdaging vormt.

Kartal zei: “Het was niet eenvoudig. Het team heeft veel druk, en we hebben ook geblesseerde spelers. Vandaag waren we ons ervan bewust dat de wedstrijd moeilijk zou worden met de spelers die het veld op gingen. We begonnen met druk, als we vroeg hadden gescoord, hadden we de wedstrijd kunnen domineren, maar we vielen achter. In de rust vertelde ik mijn spelers: ‘We hebben eerder doelpunten tegen gekregen, maar we wisten hoe we de wedstrijden moesten omdraaien.’ We spraken over het verhogen van het tempo van het spel en dat is ook gebeurd. Ik ben erg blij dat we hebben gewonnen. Bedankt aan de fans voor hun steun. Het was belangrijk om vandaag te winnen.

Blik op het Team en Mogelijke Transfers

Op de vraag of Fenerbahce de afgelopen weken moeite had met scoren, benadrukte Kartal dat ze het team niet konden roteren en dat ze te maken hadden met blessures. Hij zei: “We hadden geen rotatiemogelijkheid. Ik heb me niet verscholen achter blessures, maar dit is de realiteit. We hebben als leeuwen gespeeld en de drie punten behaald. We hebben Fred voor de Demirspor-wedstrijd geprobeerd, maar zijn pijn kwam terug en zijn behandeling gaat door. Djiku, Serdar, Mert Hakan en Miha worden nog steeds behandeld. We praten met het medisch team over hen. Het is te vroeg om te zeggen wanneer ze helemaal terug zullen zijn. Ons medisch team heeft goed werk geleverd en blijft dat doen. Tot nu toe heb ik niet gesproken over scheidsrechters, en dat zal ik vandaag ook niet doen.

Over mogelijke transfers verklaarde İsmail Kartal: “Op dit moment hebben we geen zoektocht. Langzaam beginnen onze geblesseerde spelers terug te keren naar het team. We kunnen in de winterstop aanvullingen doen op de posities waar we tekortkomingen hebben. Onze prioriteit is om onze spelers zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd tegen Nordsjaelland en daarvandaan met 3 punten terug te keren.

Reacties vanuit het Karagümrük-kamp

Aan de kant van VavaCars Fatih Karagümrük uitte technisch verantwoordelijke Atılay Canel kritiek op de scheidsrechterlijke beslissingen. Hij benadrukte dat er geen duidelijke penalty’s waren gegeven en zei: “We hebben laten zien wat voor een team Karagümrük is. Er is niets dat iemand anders dan God kan doen voor degenen die hun verlangens als recht beschouwen en voor de immorelen die zich inzetten voor hen. Het was een mooie wedstrijd. Onze duidelijke penalty werd niet gegeven vanwege de VAR.

You may also like

Laat een reactie achter