Home SüperligFenerbahce Interesse in Ryan Kent – Terugkeer van Cengiz Ünder – Contractverlenging voor Osayi Samuel?

Interesse in Ryan Kent – Terugkeer van Cengiz Ünder – Contractverlenging voor Osayi Samuel?

door Gökhan

Ryan Kent Leed United?

Volgens “TEAMtalk” tonen Leeds United en FC Bournemouth interesse in Ryan Kent, de vleugelspeler van Fenerbahçe, die bij de Istanbulse club niet zo vaak speelt als gehoopt. Naar verluidt overweegt de 27-jarige Engelsman al in januari terug te keren naar zijn thuisland.

Er wordt gesproken over een lening met een optie tot koop. Fenerbahçe hoopt een vergoeding van tussen de zes en zeven miljoen euro te ontvangen voor Kent, die afgelopen zomer een contract tot 2027 in Istanbul tekende. Ook de voormalige club van Kent, Glasgow Rangers, volgt de ontwikkelingen rond de voormalige Engelse U20-international op de voet. Kent speelde vier jaar in Schotland voordat hij transfervrij naar Fenerbahçe vertrok.

Fenerbahçe wil vroegtijdig verlengen met Osayi-Samuel

Ondanks geruchten over een vertrek wil het bestuur van Fenerbahçe naar verluidt het contract van rechtsback Bright Osayi-Samuel vroegtijdig verlengen. Het huidige contract loopt nog tot 2025. De Nigeriaan stapte eind januari 2021 over van Queens Park Rangers naar de Turkse bekerwinnaar voor 508.000 euro. Naar verluidt overweegt het bestuur de 25-jarige een nieuw contract van drie jaar aan te bieden met verbeterde vergoedingen. Op dit moment verdient Osayi-Samuel 600.000 euro per seizoen. Vanuit Frankrijk toont FC Stade Rennes echter veel interesse in Osayi-Samuel, waar ook de Turkse talenten Bertug Yildirim en Dogan Alemdar onder contract staan.

Ünder weer in actie na internationale pauze

Intussen bereidt Cengiz Ünder zich voor op zijn definitieve terugkeer in de selectie van de club uit Kadiköy. De 26-jarige rechtsbuiten had weliswaar met het Turkse nationale team getraind, maar verliet het trainingskamp voorafgaand aan het vertrek van het team naar Duitsland. Ünder mist de internationale wedstrijden van Turkije tegen Duitsland en Engeland, maar zou na de internationale pauze weer volledig inzetbaar moeten zijn, zodat hij in de komende wedstrijden van Fenerbahçe kan spelen.

You may also like

Laat een reactie achter