Home SüperligBesiktas Hasan Arat’s eerste woorden als president van Besiktas

Hasan Arat’s eerste woorden als president van Besiktas

door Gökhan

Hasan Arat's eerste woorden

Na de verkiezing tot de 35e president van Besiktas, sprak de clubleider van Istanbul, Hasan Arat, na zijn succes: “Besiktas heeft vandaag een grote les in democratie gegeven. Duizenden mensen wachtten in lange rijen voor de hal. Turkije heeft gezien hoe groot dit clubembleem is. Moge de weg van Besiktas vrij zijn en geluk brengen. Ik wil onze hele clubgemeenschap bedanken. We zijn een geweldig team met al onze bestuursleden. Ons werk begint nu. De avond van vandaag is nog niet voorbij. Ik wil onze congresleden, zakenmensen, supporters en bestuursleden bedanken die me op deze weg die we zijn ingeslagen niet alleen hebben gelaten. Ik wil de Besiktas-fans bedanken, van wie ik altijd steun heb gevoeld, zowel in binnen- als buitenland, en onze afgevaardigden die geduldig waren en vandaag bovenmenselijke inspanningen hebben geleverd.

Arat bedankt Adali voor eerlijke en voorbeeldige verkiezingsstrijd

Arat vergat ook niet om zijn uitdager Serdal Adali te bedanken voor de eerlijke verkiezingsstrijd en zijn inspanningen voor de club: “Ik wil mijn lieve broer uit Adana bedanken voor zijn eerlijke strijd en zijn teamgenoten. Serdal Adali is mijn broer, hij zal voor altijd mijn broer blijven. Serdal Adali is een grote Besiktas-fan. Dat moet iedereen weten. Ik roep onze fans en onze gemeenschap op; we verwelkomen iedereen met open armen. Samen zullen we de grote doelen van Besiktas bereiken. Iedereen die hier zijn functie heeft aanvaard, was erg moe. Ik bedank iedereen; ik ben deze reis niet alleen begonnen. Vandaag was een dag met zeer belangrijke toevalligheden in mijn leven. 46 jaar geleden droomde een jongeman ervan lid te worden van deze gemeenschap. Het shirt is er nog steeds. Destijds was ik vice-president onder Süleyman Seba. Vandaag heeft God mij de eer gegeven om president te zijn van de roemrijke club Besiktas. We hebben hard gewerkt, we zullen blijven werken. We zullen zo snel mogelijk naar Anitkabir in Ankara gaan. Ik wil mijn geliefde Turkije en Besiktas bedanken voor deze eer die mij te beurt is gevallen. Moge onze weg duidelijk zijn en ons geluk overvloedig.

Hüseyin Yücel, die als vicepresident onder Hasan Arat zal fungeren, zei: “We zijn zeer opgewonden. Voorafgaand aan de verkiezingen hebben we gezegd dat er geen verliezers zouden zijn. We zullen zo veel blijven werken als we kunnen.

Mete Vardar, een ander lid van het bestuur, voegde eraan toe: “Besiktas is de winnaar. Een prachtige bescheidenheid. Vandaag stonden onze 92-93 jaar oude leden in de rij. Het belangrijkste is dat Besiktas wint. Besiktas was de winnaar van de race.

You may also like

Laat een reactie achter