Home Uncategorized Gökhan İnler keert terug naar Beşiktaş: Een Nieuwe Start voor de Middenvelder

Gökhan İnler keert terug naar Beşiktaş: Een Nieuwe Start voor de Middenvelder

door Gökhan

Ervaren middenvelder tekent voor één seizoen bij Beşiktaş en gaat daarna met pensioen

Istanbul, 11 september 2023 – Beşiktaş heeft een opmerkelijke zet gedaan op de transfermarkt door de 39-jarige middenvelder Gökhan İnler aan te trekken. De ervaren speler heeft een contract getekend voor één seizoen en zal na afloop van het seizoen zijn voetbalcarrière beëindigen. İnler, die eerder voor Beşiktaş speelde, zal zijn carrière bij de club afsluiten met een afscheidswedstrijd tegen Napoli. Bovendien heeft hij al plannen om volgend seizoen te beginnen als Sportief Directeur van Beşiktaş.

Een Gouden Speler Keert Terug naar Zijn Wortels

İnler begon zijn carrière in de jeugdacademie van Beşiktaş voordat hij internationaal succes behaalde bij clubs als Leicester City, Napoli en Başakşehir. Nu keert hij terug naar zijn roots om zijn carrière af te sluiten waar het allemaal begon.

Een Historische Afscheidswedstrijd in de Maak

Naast zijn terugkeer naar Beşiktaş zal İnler een afscheidswedstrijd spelen om zijn geweldige carrière te vieren. Deze bijzondere wedstrijd zal plaatsvinden tegen Napoli, een club waarmee İnler in het verleden heeft samengewerkt.

Een Toekomst als Sportief Directeur

Na zijn pensionering aan het einde van het seizoen zal İnler een nieuwe rol op zich nemen bij Beşiktaş. Hij heeft zijn opleiding voltooid en is van plan om als Sportief Directeur van de club aan de slag te gaan.

Een Indrukwekkend Palmares

İnler heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met kampioenschappen in verschillende landen en competities. Hij heeft titels gewonnen met clubs als Leicester City, Beşiktaş, Başakşehir en recentelijk met Adana Demirspor in de TFF 1. Lig.

Een gelukkige terugkeer

İnler heeft zijn blijdschap geuit over zijn terugkeer naar Beşiktaş en heeft aangegeven dat hij hoopt zijn carrière op een hoogtepunt af te sluiten bij de club waar hij zoveel aan te danken heeft.

You may also like

Laat een reactie achter