Home SüperligBesiktas Besiktas toont interesse in talent van Manchester United

Besiktas toont interesse in talent van Manchester United

door Gökhan

Besiktas Hannibal Mejbri

Volgens de “Manchester Evening News” heeft Besiktas een bod uitgebracht om na Eric Bailly nog een speler van “Red Devils”, de 25-voudige Tunesische international Hannibal Mejbri, aan te trekken. Het rapport beweerde dat “United” het transferaanbod van Besiktas de afgelopen dagen had afgewezen omdat de Turkse club een optie tot koop in het contract wilde opnemen.

In het bericht wordt benadrukt dat de transferperiode in Turkije op 15 september eindigt, dus er bestaat een kans dat het aanbod in de resterende zes dagen wordt herzien. Manchester United-trainer Erik ten Hag zou naar verluidt Hannibal Mejbri niet willen laten gaan, terwijl de Tunesische bondscoach Jalel Kadri de 20-jarige heeft aangemoedigd om naar een team te gaan waarin hij kan spelen. De in 2003 geboren speler bracht het afgelopen seizoen op huurbasis door in Birmingham. Het Tunesische talent, dat in totaal 41 keer in de competitie en de FA Cup uitkwam, scoorde een doelpunt en gaf zes assists.

Besiktas wint oefenwedstrijd tegen Karagümrük - Ghezzal en Rebic scoren

Besiktas versloeg VavaCars Fatih Karagümrük met 2-0 in een oefenwedstrijd. Tijdens de interlandpauze speelden de twee Istanbulse clubs Besiktas en Fatih Karagümrük een oefenwedstrijd op het BJK Nevzat Demir-complex. De zwart-witten wonnen met 2-0 dankzij doelpunten van Rachid Ghezzal en Ante Rebic.

Besiktas begon de wedstrijd met Ersin Destanoglu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Eric Bailly, Umut Meras, Jean Onana, Gedson Fernandes, Kartal Kayral Yilmaz, Ante Rebic, Rachid Ghezzal en Cenk Tosun in de basisopstelling. Utku Yuvakuran, Göktug Baytekin, Emirhan Delibas, Aytug Batur Kömec, Serkan Emrecan Terzi, Semih Kilicsoy en Emrecan Bulut zaten op de bank.

Besiktas-voorzitter Ahmet Nur Cebi, wiens vader Yasar Kaptan Cebi, vicevoorzitter Engin Baltaci, vicevoorzitter Emre Kocadag, penningmeester Murat Kilic, verantwoordelijk voor financiën en IT, en Bilgihan Cenk Sürmen, verantwoordelijk voor het Besiktas-stadion en fanbegeleiding, volgden de wedstrijd.

You may also like

Laat een reactie achter