Home SüperligGalatasaray Galatasaray-voorzitter Özbek wil de Supercup tegen Fenerbahce in Baku houden.

Galatasaray-voorzitter Özbek wil de Supercup tegen Fenerbahce in Baku houden.

door Gökhan

Galatasaray heeft de sponsorovereenkomst met de staatsenergieonderneming van Azerbeidzjan, SOCAR, officieel bekendgemaakt. Er is een driejarig contract getekend waarin SOCAR optreedt als de shirtsponsor van Galatasaray in de Europacup. In ruil daarvoor ontvangt Galatasaray jaarlijks vijf miljoen euro, wat in totaal 15 miljoen euro betekent gedurende de drie jaar. Naast president Özbek en Elchin Ibadov, CEO van SOCAR Turkije, waren ook de Galatasaray-spelers Lucas Torreira, Kerem Aktürkoglu en Yunus Akgün aanwezig bij de ondertekeningsceremonie.

Hechte relatie tussen Galatasaray en Qarabag

Tijdens de persconferentie ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe sponsor van de Turkse kampioen toonde Özbek zich zeer tevreden met deze samenwerking: “Het is uiterst belangrijk om SOCAR aan onze zijde te hebben terwijl we onze grote doelen in Europa nastreven. Ik geloof dat deze overeenkomst een grote bijdrage zal leveren voor beide partijen. Dit proces begon met de vriendschappelijke wedstrijd die we speelden ten behoeve van de slachtoffers van aardbevingen met Qarabag. Ik wil het goede nieuws brengen dat we binnenkort nog een wedstrijd zullen spelen met Qarabag om de overleden Azerbeidzjaanse president Haydar Aliyev te herdenken.”

Supercup-finale in Baku?

Op de vraag of het mogelijk is dat de Supercup-finale tegen Fenerbahce in Baku wordt gehouden, zei Özbek: “Dat is een beslissing van de bond. Dat zou erg goed zijn, heel elegant. We zouden onze broeders daar ook blij maken. We zullen ons contact met de verantwoordelijke personen in deze kwestie voortzetten. Ik hoop dat het zal gebeuren.”

You may also like

Laat een reactie achter