Home SüperligFenerbahce Fenerbahçe: Joao Pedro op weg naar Gremio – Het nieuwe salaris van Miha Zajc

Fenerbahçe: Joao Pedro op weg naar Gremio – Het nieuwe salaris van Miha Zajc

door Gökhan

Zoals de Braziliaanse club Gremio Porto Alegre op zijn website heeft aangekondigd, wordt Fenerbahçe-profvoetballer Joao Pedro in Brazilië verwacht voor een medische keuring.

Als er geen complicaties zijn, zal de 31-jarige aanvaller uit Ipatinga, die ook de Italiaanse nationaliteit heeft, een contract ondertekenen bij Gremio. Momenteel wordt er onderhandeld over een vaste overeenkomst of een lening met een aankoopverplichting. Pedro heeft in totaal 28 wedstrijden gespeeld voor Fenerbahçe, waarin hij vijf doelpunten en een assist heeft gemaakt. Pedro verhuisde pas in juli 2022 voor 4,68 miljoen euro van Cagliari Calcio naar Fenerbahçe en heeft nog een contract bij de club in Kadiköy tot 2025.

Zajc kan zich verheugen op een salarisverhoging

Ondertussen heeft middenvelder Miha Zajc zijn contract met drie jaar verlengd. Dit heeft Fenerbahçe officieel bekendgemaakt. Naar verluidt wordt het salaris van de Sloveen met 135 procent verhoogd, van 600.000 euro naar 1,4 miljoen euro per jaar. De 29-jarige Zajc werd eind januari 2019 voor 3,5 miljoen euro plus Salih Ucan (in ruil) overgebracht van FC Empoli en heeft sindsdien 102 wedstrijden gespeeld voor “Fener”. Hierin wist Zajc 18 doelpunten en zeven assists te behalen. In zijn carrière heeft de 39-voudige Sloveense international voor geen enkele club meer wedstrijden op clubniveau gespeeld.

You may also like

Laat een reactie achter