Home SüperligGalatasaray Erik ten Hag en Bruno Fernandes overtuigd van winst tegen Galatasaray

Erik ten Hag en Bruno Fernandes overtuigd van winst tegen Galatasaray

door Gökhan

Voorafgaand aan de UEFA Champions League-groepswedstrijd in Istanbul vandaag verklaarde Manchester United-coach Erik ten Hag dat het team vol vertrouwen was tegen Galatasaray. Tijdens de persconferentie beantwoordden ten Hag en aanvoerder Bruno Fernandes vragen van journalisten.

Ten Hag benadrukte dat er grote verschillen waren in het team vergeleken met de eerste wedstrijd, waarin ze met 2-3 van Galatasaray verloren: “Ik denk dat we ons hebben verbeterd ten opzichte van de eerste wedstrijd. We weten wat we kunnen, en we zijn vol vertrouwen. Bovendien weten we hoe we met de sfeer moeten omgaan. We zullen met een zelfverzekerd team op het veld staan.

Erik ten Hag: "We moeten ons eigen spel spelen"

De Nederlandse coach zei dat hij niet denkt aan het scenario om de groepsfase niet te overleven: “Allereerst moeten we goed spelen en winnen, net zoals we Everton hebben verslagen. Het is een moeilijke wedstrijd in een moeilijke omgeving, en als je ze kunt verslaan, geeft dat zelfvertrouwen. Je moet kalm blijven en niet te emotioneel worden. We moeten ons eigen spel spelen.” Ten Hag voegde eraan toe dat Rasmus Hojlund, Antony en Anthony Martial fit zijn voor de wedstrijd.

"Ons doel is om deze wedstrijd te winnen"

Bruno Fernandes benadrukte hoe belangrijk het is om deel te nemen aan de Champions League en verklaarde dat ze verder willen komen in de groep: “We willen behoren tot de beste clubs in Europa,” zei de Portugees, eraan toevoegend: “Het zou teleurstellend zijn als we de groepsfase niet overleven. Daar denk ik op dit moment niet aan; ik concentreer me alleen op de wedstrijd tegen Galatasaray. De enige manier om de groep te verlaten is door Galatasaray te verslaan en met een voorsprong naar de laatste wedstrijd te gaan. Het zal een intense sfeer zijn, en we willen deze wedstrijd absoluut winnen.

Over Alejandro Garnacho, die opviel met zijn doelpunt tegen FC Everton in de Premier League, zei Fernandes: “Garnacho is een zeer speciaal talent. Het zou geweldig zijn als hij een doelpunt zoals tegen Everton zou kunnen maken. Zulke momenten helpen ons de wedstrijd te winnen.

You may also like

Laat een reactie achter