Home SüperligGalatasaray Erden Timur: Onrechtvaardig om me alleen voor uitgaven verantwoordelijk te houden

Erden Timur: Onrechtvaardig om me alleen voor uitgaven verantwoordelijk te houden

Erden Timur, waarnemend voorzitter van Galatasaray, heeft verklaard dat het hem stoort om voortdurend verantwoordelijk te worden gehouden voor de uitgaven, ondanks zijn diensten voor de club.

door Gökhan

Galatasaray’s Vice President Erden Timur deelde zijn bezorgdheid tijdens de jaarlijkse financiële algemene vergadering in het Haliç Kongre Merkezi. Hij sprak over zijn wijdverspreide verantwoordelijkheden binnen de club en de wens om meer erkenning te krijgen voor zijn bijdragen.

Timur benadrukte dat hij zich inzet voor de club op diverse gebieden, maar dat hij voornamelijk wordt beoordeeld op de uitgaven van de club. Hij betreurde dat zijn inspanningen niet altijd de erkenning krijgen die ze verdienen, en dat hij het zelf moet verduidelijken.

Een Multifunctionele Bijdrage

Timur benadrukte dat zijn inzet voor de club verder ging dan enkel financiële verantwoordelijkheden. De afgelopen drie maanden heeft hij zich gericht op sponsorovereenkomsten, seizoenkaarten en ticketprijzen, en is hij betrokken geweest bij verschillende bouwprojecten van de club.

Bovendien werkte Timur nauw samen met de clubvoorzitter in bankrelaties en cashflow-management voor zowel Sportif AŞ als de club. Hij verontschuldigde zich voor het feit dat hij deze informatie zelf naar voren moest brengen en benadrukte dat hij dit deed omdat hij denkt dat het van cruciaal belang is voor het welzijn van de club.

Oproep tot Duurzaamheid en Transparantie

Timur sprak ook over de potentie van Galatasaray en het belang van duurzaamheid. Hij benadrukte dat de algemene vergaderingen van de club leden de kans moeten geven om te vragen naar projecten en financiering die de schulden van de club zouden kunnen verminderen en de club naar de top 10 van Europese clubs zouden kunnen brengen.

Hij stelde ook voor dat regelmatige, maandelijkse informatievergaderingen verplicht zouden moeten zijn om de transparantie te vergroten en manipulatie te voorkomen. Daarnaast bepleitte Timur de vaststelling van prestatiedoelstellingen en driemaandelijkse beoordelingen voor alle bestuursleden, inclusief dochterondernemingen van de club.

Zijn toespraak werd met een groot applaus ontvangen, en het was duidelijk dat Timur geraakt was door de steun van de aanwezigen.

You may also like

Laat een reactie achter