Home SüperligFenerbahce Conference League: Fenerbahce – Ludogorets | Voorbeschouwing

Conference League: Fenerbahce – Ludogorets | Voorbeschouwing

In de derde wedstrijd van de UEFA Europa Conference League Groep H zal onze vertegenwoordiger Fenerbahce morgen het Bulgaarse team Ludogorets ontvangen.

door Gökhan

Fenerbahce - Ludogrets

De wedstrijd wordt gespeeld in het Sükrü Saracoglu Stadion en zal worden geleid door de Spaanse scheidsrechter Guillermo Cuadra, die om 19.45 uur begint.

Guillermo Cuadra zal worden bijgestaan door Guadalupe Porras Ayuso en Alejandro Estevez Iglesias van de Spaanse Voetbalfederatie als assistent-scheidsrechters. Miguel Angel Ortiz Arias zal de vierde official zijn.

Onder leiding van Ismail Kartal heeft Fenerbahce alle 17 officiële wedstrijden van dit seizoen gewonnen en streeft ernaar om Ludogorets zonder verlies te passeren.

In hun eerste wedstrijd versloeg Fenerbahce het Deense team Nordsjaelland met 3-1, en in hun tweede wedstrijd versloegen ze Spartak Trnava met 2-1 tijdens een uitwedstrijd.

Met 6 punten aan de top van hun groep, zullen de studenten van Ismail Kartal een grote voorsprong behalen op weg naar de groepswinst als ze hun tegenstander verslaan.

Het gastteam, dat in de eerste wedstrijd van Groep H Spartak Trnava met 4-0 versloeg, leed echter een zware nederlaag van 7-1 tegen Nordsjaelland in hun tweede wedstrijd.

Fenerbahçe heeft 3 afwezigen

Fenerbahce zal het morgen moeten stellen zonder drie van hun spelers in de wedstrijd tegen Ludogorets.

De geblesseerde Joshua King, Serdar Aziz en Mert Hakan Yandaş zullen niet in staat zijn om te spelen.

Tekort aan alternatieven in de verdediging

Fenerbahce zal het tekort aan alternatieven in de verdediging moeten overwinnen in de wedstrijd tegen Ludogorets.

Vanwege een langdurige blessure zal Luan Peres niet in de selectie zitten, zowel in de competitie als in de Europese competitie. Het seizoen begon met de verdediging bestaande uit Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz en Samet Akaydın.

Samet Akaydın, een van de genoemde verdedigers, zal niet in de UEFA-selectie zitten, terwijl Serdar Aziz geblesseerd is. Als deze twee spelers afwezig zijn, heeft Kartal alleen Rodrigo Becao en Alekander Djiku als echte centrale verdedigers tot zijn beschikking.

Bovendien staat Mert Müldür, die als alternatief op die positie werd overwogen, niet op de UEFA-lijst.

Het wordt verwacht dat coach Ismail Kartal Jayden Oosterwolde, die eerder op die positie is ingezet in geval van defensieve problemen, naar de centrale verdediging zal verschuiven.

UEFA-selectie

Dit is de UEFA Europa Conference League-selectie van Fenerbahçe:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

You may also like

Laat een reactie achter