Home SüperligFenerbahce Conference League: FC Nordsjaelland – Fenerbahce | Voorbeschouwing

Conference League: FC Nordsjaelland – Fenerbahce | Voorbeschouwing

Fenerbahçe staat morgen om 21:00 tegenover het Deense team Nordsjaelland in de UEFA Europa Conference League Groep H, wedstrijd 5. Hier zijn de details:

door Gökhan

Fenerbahçe's Strijd om de Leiding

Fenerbahçe heeft in Groep H van de UEFA Europa Conference League 4 wedstrijden gespeeld, 3 gewonnen en 9 punten behaald, waarmee het de leiding heeft genomen. Nordsjaelland heeft 4 wedstrijden gespeeld, 2 gewonnen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag geleden, goed voor 7 punten en de tweede plaats. Als de geel-blauwen Nordsjaelland verslaan, verzekeren ze zich van een plek in de volgende ronde.

Scheidsrechter Jeremie Pignard Neemt De Leiding

De scheidsrechter van de wedstrijd zal de Fransman Jeremie Pignard zijn. Hij krijgt ondersteuning van Aurelien Drouet en Laurent Coniglio. De vierde official voor deze uitdagende wedstrijd is Thomas Leonard. VAR wordt beheerd door Benoit Bastien en Eric Wattellier assisteert als AVAR.

7 Ontbrekende Spelers bij Fenerbahçe

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Nordsjaelland kan Fenerbahçe geen beroep doen op 7 spelers vanwege blessures. Djiku, Becao, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Fred en Zajc zullen naar verwachting niet spelen in de wedstrijd in Denemarken.

Keuze van İsmail Kartal: Batshuayi-King Duo in de Basis

Trainer İsmail Kartal plant om de wedstrijd tegen Nordsjaelland te beginnen met het duo Joshua King-Michy Batshuayi. Beide spelers hebben dit seizoen een directe bijdrage geleverd aan 12 doelpunten in Europese wedstrijden. Batshuayi speelde in 10 wedstrijden, scoorde 9 keer en leverde 3 assists. Joshua King scoorde 3 doelpunten en gaf 2 assists in zeven Europese wedstrijden.

Europese Avontuur van Fenerbahçe

Fenerbahçe heeft tot nu toe 264 wedstrijden gespeeld in Europese bekertoernooien. In deze periode behaalden de geel-blauwen 104 overwinningen, speelden ze 55 keer gelijk en verloren ze 105 keer. Gedurende deze wedstrijden vond Fenerbahçe 355 keer het net, terwijl ze 374 doelpunten incasseerden.

13e Wedstrijd in de Europa Conference League

Fenerbahçe zal voor de 13e keer deelnemen aan de Europa Conference League. In de groepsfase spelen ze hun vijfde wedstrijd. Tot nu toe behaalde Fenerbahçe in deze competitie 9 overwinningen en leed het 3 nederlagen. In deze wedstrijden scoorden de geel-blauwen 33 doelpunten en kregen ze er 13 tegen.

4e Ontmoeting met Deense Teams

Dit zal de tweede ontmoeting zijn tussen Fenerbahçe en Nordsjaelland. Eerder, in het seizoen 2006-2007, stond Fenerbahçe tegenover Randers in de UEFA Cup en won beide wedstrijden. In de groepsfase van de Europa Conference League won Fenerbahçe met 3-1 van Nordsjaelland in Istanbul.

Nordsjaelland op de 5e Plaats in de Competitie

Nordsjaelland, dat 16 wedstrijden heeft gespeeld in de Deense Superliga, staat op de vijfde plaats met 26 punten, behaald uit 7 overwinningen, 5 gelijke spelen en 4 nederlagen. In de laatste competitiewedstrijd speelde Nordsjaelland thuis gelijk tegen Aarhus, eindigend in een doelpuntloos gelijkspel.

You may also like

Laat een reactie achter