Home SüperligBesiktas Burak Yılmaz: “Mijn grootste vertrouwen ligt bij mijn spelers”

Burak Yılmaz: “Mijn grootste vertrouwen ligt bij mijn spelers”

Burak Yılmaz, de technische verantwoordelijke van Besiktas, deed voorafgaand aan de training enkele belangrijke uitspraken.

door Gökhan

Burak Yilmaz over de Istanbul-Derby

Burak Yılmaz, de technische verantwoordelijke van Beşiktaş die zich voorbereidt op de Galatasaray-derby, zei: “Mijn grootste vertrouwen ligt bij mijn spelers.” Yılmaz meldde ook dat het medische team probeert om Gedson en Salih Uçan klaar te stomen voor de zware wedstrijd.

"We Zullen 100% Klaar Zijn voor de Derby"

Burak Yılmaz, die gelooft dat ze 100% klaar zullen zijn voor de Galatasaray-derby in de Trendyol Süper Lig, zei: “Er zijn twee nieuwe coaches bij ons gekomen. Dat was mijn wens, mijn verlangen. Ik wil onze directie ook bedanken. Ze hebben mijn wens niet genegeerd. Dit was een gebeurtenis die volledig op mijn verzoek plaatsvond. We geloofden dat dit ons meer kracht zou geven. Daarom gaat het op deze manier verder. Voordat het nationale team ging spelen, hadden we slechts 12 spelers. Vandaag zijn we met 16, inclusief 2 jeugdspelers. Hopelijk zullen onze spelers van het nationale team zonder blessures terugkeren, zodat we volledig klaar kunnen zijn voor de derby op zaterdag. We hebben er alle vertrouwen in. We moeten gewoon wachten tot onze teamgenoten gezond terugkeren. We werken serieus en met toewijding. Ik denk dat we tegen de tijd van de wedstrijd het beste aan onze spelers zullen geven en volledig voorbereid zullen zijn.”

"In mijn carrière als voetballer waren er altijd uitdagingen"

Yılmaz, die zei dat hij probeert zichzelf waardig te tonen voor de positie waarin hij zich bevindt, voegde eraan toe: “In mijn carrière als voetballer waren er altijd uitdagingen. Dankzij God ben ik altijd boven die uitdagingen uitgekomen. Dit is een andere taak, een andere rol, een andere positie. Maar natuurlijk heb ik vertrouwen in mezelf, in ons team, in mijn medespelers, en ik heb diep vertrouwen in onze club en gemeenschap. Het zal moeilijk zijn, maar als je de uitdagingen overwint, kun je ergens komen, en kun je dingen bereiken. Ik ben gerustgesteld. Het belangrijkste is dat ik oneindig vertrouwen heb in mijn spelers. Ze zijn mijn grootste zekerheid. Ik vertrouw hen volledig, van harte.”

"Hari Vukas en Toni Modric zijn bekende namen voor mij"

Burak Yılmaz, die ook sprak over de nieuwe coaches die aan het team zijn toegevoegd, zei: “Het zijn bekende namen voor mij. Ik heb altijd contact met ze gehouden. Ik heb Hari zelfs vorig jaar ontmoet toen ik naar de Lille-Marseille-wedstrijd ging. Hij was daar met Tudor. Ik bedank hen ook. Ze kwamen zonder aarzelen op onze uitnodiging af. Dat is te danken aan de omvang van onze club en onze gemeenschap. Daarom ben ik daar blij om. Maar er is geen behoefte aan speculatie. Alles gebeurde op mijn verzoek. Zelfs als ze ons een klein beetje kracht zouden kunnen geven, is dat zeer waardevol voor ons. Elke nieuwe informatie, elk positief aspect is zeer waardevol voor ons. Alles gaat dus in een positieve richting.”

"We zullen uiteindelijk met 11 man het veld betreden"

Burak Yılmaz sprak ook over de blessures van Salih Uçan en Gedson Fernandes: “Hopelijk zullen ze op tijd herstellen. Ons medische team doet zijn best om ze klaar te krijgen. Als ze klaar zijn, zullen we erg blij zijn. Als ze niet klaar zijn, zijn de spelers die voor hen zullen spelen ook spelers van Beşiktaş. Uiteindelijk zullen we met 11 man het veld betreden. Ik ben hoopvol en blij met alles.” Hiermee sloot Yılmaz zijn verklaring af.

Voorbereiding op de Derby

Beşiktaş zette onder leiding van technisch verantwoordelijke Burak Yılmaz zijn voorbereidingen voort voor de Galatasaray-derby. De training, die een half uur open was voor persvertegenwoordigers en om 11:20 uur begon in het Nevzat Demir Trainingscentrum, begon met opwarmoefeningen.

De training ging verder met een duurloop, gevolgd door conditietraining. Tijdens de gesloten training werd ook tactisch werk verricht. Salih Uçan en Gedson Fernandes, die geblesseerd zijn, en Mert Günok en Eric Bailly namen niet deel aan de training. Tayyip Talha Sanuç, die al geruime tijd geblesseerd is, ging apart verder met voorbereidingen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

You may also like

Laat een reactie achter