Home SüperligOverig BREAKING | Ömer Erdogan treedt af na 2-1 nederlaag van Alanyaspor tegen Sivasspor

BREAKING | Ömer Erdogan treedt af na 2-1 nederlaag van Alanyaspor tegen Sivasspor

Ömer Erdoğan heeft aangekondigd af te treden als hoofdcoach van Corendon Alanyaspor na een 2-1 nederlaag tegen EMS Yapi Sivasspor in de tiende speelronde van de Trendyol Süper Lig.

door Gökhan

Omer Erdogan ontslag

Na de wedstrijd zei Erdogan tijdens een persconferentie dat hij niet uitgebreid op de wedstrijd zou ingaan. Hij deelde zijn gevoelens en ervaringen sinds het begin van het seizoen: “We hebben veel van dit soort wedstrijden gespeeld waar we veel punten hebben verloren door pech, gebrek aan scherpte, of simpelweg door ongelukkige omstandigheden.

Hij wees op specifieke momenten, zoals een wedstrijd tegen Hatayspor waar ze een grote overwinning hadden kunnen behalen maar dat niet deden, evenals een wedstrijd tegen Kasımpaşa waar ze van 3-1 naar 3-3 gingen in de laatste minuten. Hij benadrukte ook een gelijkspel in extra tijd tegen Pendikspor. Erdogan benadrukte de recente wedstrijd tegen Trabzonspor, waar ondanks goed spel geen overwinning werd behaald.

Hij benadrukte zijn gevoel van teleurstelling en legde uit dat deze opeenstapeling van teleurstellingen heeft geleid tot zijn besluit om af te treden. Hij gelooft dat deze verandering zowel voor de club als voor hemzelf beter zal zijn. Hij bedankte het bestuur, zijn medewerkers, spelers, en alle anderen die met hem hebben samengewerkt. Erdogan sprak ook zijn wens uit dat Alanyaspor na deze periode van tegenslag de successen zal behalen die het verdient.

Erdogan sloot af met zijn spijt over de ontstane situatie en benadrukte dat hij bij zijn aanstelling grote doelen voor ogen had, maar dat de omstandigheden soms veranderen. Hij erkende de rol van geluk in het voetbal en legde uit dat het geluk dit seizoen niet aan hun zijde was. Hij bedankte ten slotte de pers voor hun voortdurende steun en interesse.

You may also like

Laat een reactie achter