Home SüperligBesiktas Besiktas met laatste poging voor Pereyra: Manager in Istanbul

Besiktas met laatste poging voor Pereyra: Manager in Istanbul

door Gökhan

Besiktas blijft zich inspannen om de 19-voudige Argentijnse international Roberto Pereyra aan te trekken om het middenveld te versterken. De 32-jarige speler zou gratis kunnen worden overgenomen, omdat zijn contract bij de Italiaanse Serie A-club Udinese Calcio is verlopen.

Het bestuur van Besiktas heeft Pereyra een contract van drie jaar (2+1) aangeboden, evenals een jaarsalaris dat naar verluidt tussen de 2,1 en 2,2 miljoen euro ligt. Dit aanbod zou aanzienlijk hoger zijn dan het aanbod van FC Turin (1,1 – 1,3 miljoen euro), die ook interesse heeft getoond in Pereyra.

Vrouw van pereyra maakt het moeilijk

Er wordt echter al geruime tijd gezegd dat de vrouw van de Argentijn niet naar Turkije wil komen. Desondanks is Pereyra’s spelersagent Federico Pastorello naar Istanboel gereisd om namens zijn cliënt een laatste persoonlijke onderhandeling te voeren met de verantwoordelijken van BJK (Besiktas). De clubfunctionarissen van de 16-voudige Turkse kampioen hopen samen met Pastorello Pereyra en zijn vrouw ervan te overtuigen om naar de Bosporus te verhuizen. Een definitieve beslissing wordt binnenkort verwacht, aldus Turkse mediakanalen.

You may also like

Laat een reactie achter