Home SüperligBesiktas Besiktas: Kunnen Rosier, Masuaku, Rashica, Colley, Ghezzal en Bailly meespelen in de derby?

Besiktas: Kunnen Rosier, Masuaku, Rashica, Colley, Ghezzal en Bailly meespelen in de derby?

door Gökhan

Besiktas blessure update

De belangrijkste vraag bij Besiktas voor de belangrijke Istanbulse derby op zaterdag 9 december tegen Fenerbahce is wie van de vele geblesseerde spelers beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd.

Onlangs raakte verdediger Omar Colley geblesseerd tijdens de training, maar nu is er goed nieuws. De Gambiase profvoetballer verkeert in goede conditie en kan naar verwachting deelnemen aan de stadsderby. De definitieve beslissing wordt kort voor de wedstrijd genomen, zo meldde de club. De 31-jarige verdediger neemt alweer deel aan de teamtraining.

Ondertussen zullen Milot Rashica, Arthur Masuaku en Valentin Rosier, die nog steeds behandeld worden, naar verwachting de derby missen.

Eric Bailly en Rachid Ghezzal trainen daarentegen weer met het team, maar de beslissing over hun fysieke conditie en mogelijke deelname wordt genomen tijdens de laatste training, zo werd gezegd.

In het kader van de 15e speeldag van de Trendyol Süper Lig ontvangt Besiktas Fenerbahce in het eigen Tüpras-stadion. Na lange tijd zijn ook weer gastfans toegestaan.

You may also like

Laat een reactie achter