Home SüperligBesiktas Verkiezingen bij Besiktas: Serdar Adali is officieel kandidaat!

Verkiezingen bij Besiktas: Serdar Adali is officieel kandidaat!

door Gökhan

Serdar Adali officieel kandidaat

Na Hasan Arat heeft met Serdar Adali een tweede kandidaat voor het presidentschap bij Besiktas officieel zijn kandidatuur bevestigd. De 59-jarige verklaarde tijdens een geplande persconferentie het volgende:

Ik heb grote hoop en dromen voor ons Besiktas. Ik zie waar deze club in zeer korte tijd kan komen als hij stevig verbonden is met een solide visie, en ik ben enthousiast. Dit geloof is de reden waarom ik vandaag voor u sta als presidentskandidaat. Met ons professionele personeel en ons onvermoeibare geloof hebben we als eerste doel gesteld om op alle vlakken succesvol te zijn, en het belangrijkste is om duurzaam succesvol te blijven. Ik spreek niet over zeer lange tijden, we zullen naar een moment kijken, alles is veranderd en we staan stevig op onze benen.

Kloof met rivalen dichten

Adali verklaarde dat ze de concurrentie zullen inhalen: “De kloof met onze concurrenten wordt steeds groter. Maar laat niemand twijfelen, Besiktas is en blijft de grootste club, ze moeten het niet tevergeefs proberen. De zin ‘We hebben een puinhoop geërfd’ zul je van mij niet horen. Ik verwacht geen geduld en kalmte van jullie, maar we zullen zo snel mogelijk samen de juiste stappen ondernemen en het punt bereiken dat we verdienen. We hadden superioriteit in de jaren dat we Guti en Quaresma binnenhaalden. De meeste jonge mensen, vrouwen en kinderen die je op straat zag, droegen Besiktas-shirts. Nu moet Besiktas, het team van het volk, bovenaan staan op straat.

Adali spreekt zich uit over de trainerskwestie en noemt een nieuwe sportdirecteur

Adali vervolgde: “Ik stel me kandidaat voor het presidentschap van Besiktas. Niemand moet wanhopen. We zullen zo snel mogelijk het punt bereiken dat we verdienen. Besiktas behoort toe aan de Besiktas-fans. Gebruik je stem en laat de kloof met de concurrenten niet groter worden. Morgen zal ik met Riza Calimbay praten en een vergadering houden over transfers en versterkingen. We moeten de hele transferplanning tot januari maken. Ik wacht niet tot 3 december. Ik zal werken alsof ik gekozen ben. We moeten dit team dringend omhoog brengen. Er is geen noodzaak om naar een nieuwe trainer te zoeken als Besiktas Riza als trainer heeft. Ik ben er zeer zeker van dat Riza Calimbay dit team weer op de rails zal krijgen. We plannen ook transfers in de winterstop en zullen het team weer op koers brengen. We hebben overeenstemming bereikt met Mehmet Özdilek, als we winnen, zal de functie van sportdirecteur aan Mehmet Özdilek worden toegewezen.

You may also like

Laat een reactie achter