Home SüperligFenerbahce Süper Lig: Fenerbahce – Sivasspor | Voorbeschouwing

Süper Lig: Fenerbahce – Sivasspor | Voorbeschouwing

Fenerbahce staat klaar om EMS Yapı Sivasspor te ontvangen in de 14e speelronde van de Trendyol Süper Lig, met als doel hun leiderschapspositie te behouden. De wedstrijd wordt afgetrapt om 18:00.

door Gökhan

Afwezige Spelers Keren Terug

Fenerbahçe zal de langdurig afwezige spelers Fred Rodrigues en Alexander Djiku verwelkomen in de wedstrijd tegen EMS Yapı Sivasspor.

Fred en Djiku, die vanwege blessures geruime tijd buiten het team waren, zullen naar verwachting betrokken zijn bij het duel tegen Sivasspor. Fred wordt in de basis verwacht, terwijl Djiku op de bank zal zitten.

Na hun terugkeer hoopt Fenerbahçe punten te behalen, vooral omdat ze in de afgelopen wedstrijden punten hebben laten liggen zonder deze twee belangrijke spelers.

Andere Terugkerende Spelers en Onzekerheden

Naast Fred en Djiku keert ook Ferdi Kadıoğlu terug op het veld na een blessure die hem buiten de selectie hield in de wedstrijd tegen Nordsjaelland.

De toestand van Miha Zajc, die herstelt van een lichte blessure die hij opliep tijdens de nationale ploegwedstrijd en daarom niet in de selectie zat voor de VavaCars Fatih Karagümrük-wedstrijd, blijft echter onzeker. Zijn deelname tegen Sivasspor wordt als riskant beschouwd.

Serdar Aziz en Mert Hakan Yandaş, twee andere spelers die herstellen van blessures, zullen naar verwachting nog niet klaar zijn voor de wedstrijd tegen Sivasspor.

Rodrigo Becao zal vanwege een blessure niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Waakzaamheid voor Gele Kaarten

Miguel Crespo van Fenerbahçe staat op scherp voor gele kaarten. Als hij een kaart pakt tegen EMS Yapı Sivasspor, zal hij de volgende wedstrijd tegen Beşiktaş missen.

Definitieve opstelling

*Laatst geupdate: 04-12-2023 : 17:09

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Camara, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Burak Kapacak, Saiz, N’Jie, Rey Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

You may also like

Laat een reactie achter