Home SüperligFenerbahce Sandro Zufic: “Hij zal zeer succesvol zijn bij Fenerbahce”

Sandro Zufic: “Hij zal zeer succesvol zijn bij Fenerbahce”

Sandro Zufic, voormalig keeperstrainer bij Dinamo Zagreb, waar Dominik Livakovic speelde, heeft gezegd dat zijn voormalige pupil over een sterke persoonlijkheid beschikt. Zufic zei: "Livakovic is een getalenteerde doelman en hij zal zeer succesvol zijn bij Fenerbahçe."

door Gökhan

Keeperstrainer Sandro Zufic heeft zijn steun uitgesproken voor zijn voormalige leerling Dominik Livakovic, wiens prestaties tijdens de Europese kwalificatiewedstrijden bekritiseerd zijn.

Zufic zei dat de 28-jarige doelman zowel bij het nationale team als bij Fenerbahçe succesvol zal zijn.

Livakovic is zeer gemotiveerd en niets kan zijn prestaties aantasten. Ik geloof dat hij een uitstekende carrière zal hebben bij Fenerbahçe. Hij is een speler met een sterke psychologie en een goede persoonlijkheid.

We hebben verschillende situaties gezien, zoals het doelpunt dat hij tegen Turkije incasseerde, waarbij hij een moment van concentratieverlies had. Maar bij het doelpunt tegen Wales was het niet zijn fout. Desondanks maakte hij in beide wedstrijden 6 belangrijke reddingen tegen Turkije en 3 tegen Wales.

Hij zal zeker een veel betere prestatie leveren bij Fenerbahçe en een belangrijk onderdeel van het nationale team worden in november. Twee jaar geleden had hij ook problemen bij het nationale team en keerde hij sterk terug. Hij zal sterker uit deze situatie komen.

Zufic, die van 2020 tot 2023 bij Dinamo Zagreb heeft gewerkt, maakte later deel uit van de staf van de voormalige Trabzonspor-coach Nenad Bjelica.”

Bekijk samenvattingen

You may also like

Laat een reactie achter