Home SüperligGalatasaray Okan Buruk over Hakim Ziyech: “Blessure werd anders voorgesteld”

Okan Buruk over Hakim Ziyech: “Blessure werd anders voorgesteld”

door Gökhan

Galatasaray-hoofdtrainer Okan Buruk heeft in een verklaring op de televisie gezegd: “Het leek alsof de pijn in Hakim Ziyech’s voet opnieuw was opgetreden, maar we hebben contact opgenomen met het nationale team. Hij zal daar zonder te spelen terugkeren en zijn behandeling hier voortzetten. We verwachten dat hij, zodra hij terug is, weer met het team zal gaan trainen.”

In zijn verklaring zei Okan Buruk: “Transfers zijn een complexe aangelegenheid. Het is een proces dat tijd kost. Salaris, transfersommen, spelersdoelen, familie, of ze naar Turkije willen komen – er zijn tal van factoren in het spel. Spelers komen soms onvoorbereid aan of kampen met blessures. Tegelijkertijd proberen we de spelers zo snel mogelijk in het team te integreren. We zijn blij voor onze spelers die opgeroepen zijn voor het nationale team. Drie van onze spelers stonden in de basis tijdens de interlandwedstrijd. Kaan kwam later in het spel.”

Commentaar van Okan Buruk over het nationale team

De ervaren hoofdtrainer ging verder met zijn opmerkingen: “Ik wil Montella feliciteren en hem laten weten dat we bereid zijn hem alle mogelijke steun te bieden. Ik wil zowel onze spelers als de nationale bond feliciteren voor hun succes. Als je naar de eigenschappen van Barış kijkt, zie je dat hij in dat soort wedstrijden effectief is in de spitspositie. Ik denk dat het succes van zowel Fenerbahçe als Galatasaray in Europa een positieve invloed heeft gehad op het nationale team. Ik kan zeggen dat de spelers zich mentaal hebben voorbereid.”

Prestaties van Galatasaray: "Opnieuw zal Galatasaray het vlaggenschip zijn in Europa"

Buruk merkte op: “We hebben zowel goede als slechte wedstrijden gespeeld. We moeten onthouden dat het seizoen erg laat eindigde. De spelers hadden maar een korte rustperiode. Het kost tijd voor de spelers om zich fysiek en mentaal aan te passen. Ik denk dat alles begint in het hoofd. Het wordt steeds moeilijker voor Turkse teams om wedstrijden te winnen in de Champions League. Ik kan zeggen dat Turkse teams weer in opkomst zijn. Ik denk dat Galatasaray opnieuw het vlaggenschip zal zijn. We berekenen geen records, we horen er pas van nadat we ze hebben verbroken.”

Verklaring over de blessure van Hakim Ziyech

Okan Buruk had het ook over de huidige situatie van Hakim Ziyech: “Davinson Sanchez zal donderdag terugkeren en vrijdag met het team trainen. Hij zal klaar zijn voor de wedstrijd. Cedric Bakambu en Wilfried Zaha zijn naar Afrika vertrokken. Het leek alsof de pijn in Hakim Ziyech’s voet opnieuw was opgetreden, maar we hebben contact opgenomen met het nationale team en met zijn coach gesproken. Hij zal terugkeren zonder te spelen en zijn behandeling hier voortzetten zodra hij terug is. We verwachten dat hij, zodra hij terug is, weer met het team zal gaan trainen.”

You may also like

Laat een reactie achter