Home Europa Interesse van Fenerbahce en Besiktas: Söyüncü lijkt beslissing te hebben genomen

Interesse van Fenerbahce en Besiktas: Söyüncü lijkt beslissing te hebben genomen

Caglar Soyuncu transfer: wordt het Fenerbahce of Besiktas?

door Gökhan

Caglar Soyuncu transfer

Na een moeilijk laatste jaar bij Leicester City met weinig speeltijd en daaropvolgende blessureproblemen, blijft Caglar Söyüncü op zoek naar zijn vorm en vooral naar regelmatige speelpraktijk. Ook bij zijn nieuwe club Atletico Madrid heeft de 55-voudige Turkse international slechts vijf korte optredens gehad, met een totale speeltijd van slechts 74 minuten. Op dit moment lijkt er voor de 27-jarige centrale verdediger uit Izmir geen ontkomen aan zijn interne concurrenten Axel Witsel, Jose Maria Gimenez, Mario Hermono en Stefaj Savic.

Caglar Soyuncu Fenerbahce of Besiktas?

Daarom is het niet verwonderlijk dat er geruchten zijn over een mogelijke verhuur in januari, waarbij Söyüncü elders de nodige speeltijd zou kunnen krijgen. Als mogelijke geïnteresseerden werden recentelijk de twee Trendyol Süper Lig-clubs Besiktas en Fenerbahce genoemd, die beide te maken hebben met veel blessureproblemen in de verdediging en op zoek zijn naar versterking voor het defensieve centrum.

Caglar Soyuncu wilt in Spanje blijven

Vanwege de regelgeving omtrent binnen- en buitenlandse spelers zou Söyüncü als Turkse staatsburger een ideale oplossing zijn. De Spaanse krant “Marca” meldt echter dat Söyüncü bij Atletico wil blijven en wil doorzetten. Söyüncü traint hard en wacht op zijn kans, die trainer Diego Simeone hem zal geven zodra hij volledig is geïntegreerd in het team. De Argentijnse coach gelooft in de kwaliteiten van Söyüncü, die in de zomer een contract heeft getekend tot 2027.

You may also like

Laat een reactie achter