Home Süperlig “Ik zal je vernietigen” – “Ik zal je doden” waren de woorden die de Turkse scheidsrechter te horen kreeg

“Ik zal je vernietigen” – “Ik zal je doden” waren de woorden die de Turkse scheidsrechter te horen kreeg

Scheidsrechter Halil Umut Meler, die werd aangevallen, verklaarde het volgende: "Faruk Koca zei tegen mij en al mijn collega-scheidsrechters: 'Ik zal je vernietigen.' Hij zei tegen mij persoonlijk: 'Ik zal je doden.' Ik doe aangifte en ik wil geen schikking."

door Gökhan

Turkse scheidsrechter Halil Umut Meler zijn eerste woorden na de aanval

De verklaring van Meler, die na de aanval van voorzitter Faruk Koca en enkele anderen van de geel-blauwe club na de wedstrijd in de Super Lig van gisteravond, werd afgenomen terwijl hij werd behandeld in het Acıbadem Ankara-ziekenhuis.

In zijn verklaring herinnerde Halil Umut Meler eraan dat hij gisteren om 18.00 uur scheidsrechter was bij de voetbalwedstrijd tussen MKE Ankaragücü en Çaykur Rizespor in het Eryaman-stadion.

Na het einde van de wedstrijd vertelde Meler dat de voorzitter van MKE Ankaragücü, Faruk Koca, en twee anderen het veld opkwamen en tot het middenveld kwamen. Hij zei het volgende:

Faruk Koca sloeg me met een vuist onder mijn linkeroog, ik viel op de grond. Terwijl ik op de grond lag, trapten alle personen herhaaldelijk met hun voeten naar mijn gezicht en andere delen van mijn lichaam.

Faruk Koca zei tegen mij en al mijn collega-scheidsrechters: ‘Ik zal je vernietigen.’ Hij zei tegen mij persoonlijk: ‘Ik zal je doden.’ Ik doe aangifte tegen Faruk Koca en de andere personen die me hebben geslagen. Ik wil geen schikking. Dit is alles wat ik te zeggen heb.

You may also like

Laat een reactie achter