Home Süperlig Faruk Koca gearresteerd en geeft eerste verklaring: “Ik gaf hem een klap, 5 seconden later viel hij op de grond”

Faruk Koca gearresteerd en geeft eerste verklaring: “Ik gaf hem een klap, 5 seconden later viel hij op de grond”

De verklaring van Ankaragücü-president Faruk Koca, die werd gearresteerd omdat hij scheidsrechter Halil Umut Meler aanviel, onthult dat hij zei: "Het was geen vuistslag, ik gaf hem een klap. Vijf seconden nadat ik hem een klap gaf, viel hij op de grond."

door Gökhan

Faruk Koca gearresteerd

“Vijf seconden na mijn klap viel hij op de grond”

Volgens NTV-verslaggever Mustafa Berber verklaarde Faruk Koca: “Ik werd erg boos op de beslissingen die de scheidsrechter tijdens de wedstrijd nam. Ik was van plan mijn ongenoegen verbaal te uiten op het veld, maar in plaats daarvan gaf ik hem een klap. De klap was niet ernstig. Ik sloeg hem alleen een klap. Vijf seconden nadat ik hem een klap gaf, viel hij op de grond.

Koca zei dat de blauwe plekken op Meler’s gezicht mogelijk het gevolg waren van trappen die hij kreeg nadat hij op de grond viel.

Het werd ook gemeld dat de andere twee personen die samen met voorzitter Koca werden gearresteerd, verklaarden: “We hebben een schop gegeven, maar we weten niet of het de scheidsrechter was die we geraakt hebben.

You may also like

Laat een reactie achter