Home Europa Hakan Calhanoglu scoort & Inter wint

Hakan Calhanoglu scoort & Inter wint

In een spannende wedstrijd in Groep D van de UEFA Champions League, heeft Inter een indrukwekkende 2-1 overwinning geboekt op Salzburg, mede dankzij een strafschopdoelpunt van Hakan Çalhanoğlu.

door Gökhan

Calhanoglu scoort winnende goal voor Inter

In Groep D slaagde het Italiaanse team Inter erin om Salzburg met 2-1 te verslaan in hun thuiswedstrijd. Het begon met een vroege voorsprong in de 19e minuut, toen Alexis Sanchez het doel vond en Inter op 1-0 zette. Maar Salzburg vocht terug en trok de stand gelijk in de 57e minuut met een doelpunt van Oscar Gloukh.

De wedstrijd kreeg een beslissende wending in de 64e minuut, toen de nationale trots, Hakan Çalhanoğlu, een strafschop benutte om Inter opnieuw op voorsprong te zetten. Het eindresultaat was een verdiende 2-1 overwinning voor Inter.

Galatasaray verliest

In Groep A beleefde Galatasaray echter een moeilijke avond, waarbij ze Bayern München ontvingen en uiteindelijk met 3-1 verloren. In de 8e minuut opende Coman de score voor Bayern München, terwijl Icardi van Galatasaray de gelijkmaker scoorde met een sublieme ‘Panenka’-strafschop in de 30e minuut.

Ondanks hun inzet slaagde Galatasaray er niet in om het tij te keren. Bayern München trok de wedstrijd naar zich toe met doelpunten van Kane in de 73e minuut en Musiala in de 79e minuut, wat resulteerde in een eindstand van 3-1 in het voordeel van Bayern München.