Home SüperligGalatasaray Okan Buruk: “Bayern Munchen is in lange tijd niet zo overweldigd”

Okan Buruk: “Bayern Munchen is in lange tijd niet zo overweldigd”

Galatasaray's hoofdcoach, Okan Buruk, heeft na de wedstrijd tegen Bayern München enkele belangrijke uitspraken gedaan.

door Gökhan

De verklaringen van Okan Buruk luiden als volgt:

Misschien is Bayern München in lange tijd niet zo overweldigd, niet alleen in termen van schoten, maar ook in termen van het spel zelf, zoals de toeschouwers hebben gezien. Het resultaat is belangrijk. In de eerste helft hadden we duidelijk de overhand. Als we vandaag de dag wat scherper waren geweest, hadden we in de eerste helft 5-6 doelpunten kunnen maken.”

Bayern München wordt beschouwd als de tweede favoriet in de Champions League. We hadden een duidelijk overwicht in het spel. We hebben kansen gemist die we niet hadden moeten missen. Bayern München wist de overgangen goed te benutten. Maar het was belangrijk om dit soort spel te laten zien. Bayern was beter in het afmaken dan wij. Nadat het 2-1 werd, konden we geen antwoord geven. We kregen een doelpunt tegen op het moment dat we wilden wisselen. De gemoedstoestand van ons team was hierdoor niet beïnvloed. We hebben goede dingen gedaan, het was een wedstrijd die we hadden moeten winnen.

We speelden de derby tegen Beşiktaş en je verwacht vermoeidheid. We hebben ook veel teruggedrongen. Na verloop van tijd begint vermoeidheid zich te manifesteren bij de spelers. We wilden dat corrigeren met wissels, maar dat lukte niet. Ons plan werkte, maar het tweede doelpunt heeft ons de wedstrijd gekost.

We willen doorgaan naar de volgende ronde in de Champions League. We hebben nog een thuiswedstrijd tegen Manchester United en twee uitwedstrijden. De resultaten van de andere wedstrijden zijn ook belangrijk. Ons enige doel is doorgaan naar de volgende ronde van de groepsfase.

You may also like

Laat een reactie achter