Home SüperligGalatasaray Champions League: Galatasaray verliest van Bayern Munchen

Champions League: Galatasaray verliest van Bayern Munchen

In de derde ronde van de UEFA Champions League Groep A leed Galatasaray een 3-1 nederlaag tegen Bayern München in een wedstrijd die plaatsvond in het RAMS Park.

door Gökhan

Galatasaray 1 - 3 Bayern Munchen

Ondanks een moedige inspanning slaagde Galatasaray er niet in om te winnen van Bayern München en verloor met 3-1. Deze nederlaag zorgt ervoor dat de Turkse club op 4 punten blijft steken, terwijl Bayern München hun totaal op 9 punten brengt en hun positie als groepsleider behoudt.

De wedstrijd begon met de volgende opstelling voor Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, en Icardi.

Bayern München nam een vroege voorsprong in de 8e minuut dankzij een doelpunt van Kingsley Coman.

Galatasaray verdiende een strafschop in de 28e minuut. De Argentijnse sterspeler Mauro Icardi maakte gebruik van de gelegenheid en scoorde met een ‘Panenka’-strafschop, waarmee hij de stand weer gelijk trok naar 1-1.

De eerste helft eindigde met een gelijke stand van 1-1, maar in de tweede helft trok Bayern München de wedstrijd naar zich toe. Harry Kane scoorde in de 73e minuut om Bayern op een voorsprong van 2-1 te zetten. Vervolgens voegde Jamal Musiala in de 79e minuut nog een doelpunt toe, waardoor de score op 3-1 kwam.

Ondanks een laatste inspanning in de resterende minuten, slaagde Galatasaray er niet in om de achterstand in te halen, en ze verloren de wedstrijd met 3-1 tegen Bayern München.