Home SüperligGalatasaray Galatasaray onthult het bedrag van Icardi salaris

Galatasaray onthult het bedrag van Icardi salaris

door Gökhan

Galatasaray verwelkomt nieuwe transfers

Op zondag organiseerde Galatasaray een contractondertekeningsceremonie in het Rams Park met alle nieuwe aanwinsten, evenals spelers zoals Nicolo Zaniolo en Kaan Ayhan, die in februari geen officiële presentatie kregen vanwege de aardbevingsramp in Turkije.

Tijdens het evenement verklaarde clubvoorzitter Dursun Özbek aan de fans dat de UEFA Cup-winnaar van 2000 met zijn versterkte team opnieuw grote successen in Europa wil vieren: “We hebben gezegd dat alleen Galatasaray, het gezicht van de Republiek, kampioen kan worden ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Republiek. Met jullie steun is Galatasaray vandaag de meest benijdenswaardige en bewonderde club in Turkije. Onze plaats is aan de top van Europa. Ons doel is om Galatasaray weer naar de top van Europa te brengen. Aan de top staan heeft Galatasaray altijd goed gedaan, want de club heeft in Turkije al veel bereikt, en dat zal ook in de toekomst zo zijn. We zullen de niet-Turkse teams één voor één verslaan.”

Sponsors maken Icardi's salaris mogelijk

Daarnaast onthulde Özbek het bedrag van Mauro Icardi’s salaris, dat wordt overgenomen door sponsors: “Mauro Icardi heeft een salaris van 40 miljoen euro afgewezen. Hij heeft ons aanbod van tien miljoen euro geaccepteerd, waarvan vier miljoen door de sponsors worden gedekt. Na een succesvol seizoen gaan we volgens een plan verder. Onze stappen worden niet alleen in ons land gevolgd, maar over de hele wereld met interesse. Hoewel hij niet wil dat zijn naam in dit verband wordt genoemd, hebben al onze sponsors, met name mijn gewaardeerde Erden (Timur) en de Nef-familie, ons gesteund om het onmogelijke te bereiken. Ik dank u voor deze steun.”

You may also like

Laat een reactie achter