Home SüperligGalatasaray Gaat Wilfried Zaha spelen tegen FC Kopenhagen? Okan Buruk vertelt..

Gaat Wilfried Zaha spelen tegen FC Kopenhagen? Okan Buruk vertelt..

door Gökhan

Okan Buruk over zijn verwachtingen voor de wedstrijd

Galatasaray’s technisch directeur, Okan Buruk, heeft voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kopenhagen enkele verklaringen afgelegd.

In een persconferentie gehouden in het Florya Metin Oktay-trainingscomplex heeft Okan Buruk het volgende verklaard:

Dromen van deze wedstrijd begon vorig seizoen al

“We begonnen dit seizoen al te dromen van deze wedstrijd. Het is van onschatbare waarde dat Galatasaray, een club met een traditie van succes in de Champions League, zich bij de teams voegt die ver zijn gekomen in deze competitie.”

Genieten van hier te zijn

“Nu zijn er 3 Turkse teams in de groepsfase, en het doel voor elk van hen is om door te gaan naar de volgende fase. We hebben hier 6 zeer belangrijke wedstrijden voor. Het is belangrijk om te genieten van het feit dat we hier zijn. We streven naar overwinningen in al deze wedstrijden, en we willen de successen van voorgaande jaren opnieuw beleven.”

Geduld is cruciaal

“We staan tegenover een jong en toonaangevend team, de kampioen van de afgelopen twee seizoenen. We zullen ons uiterste best doen en geduld is hierbij cruciaal. We moeten de wedstrijd over de volledige 90 minuten uitspelen en alle spelers gedurende die tijd ondersteunen.”

Zaha zal in de selectie zijn

“We zullen Zaha in de wedstrijdselectie opnemen. Hij is in staat om te spelen, hoewel hij een gebrek aan wedstrijdritme heeft. Hij heeft volledig deelgenomen aan de trainingen en behoort tot de spelers die we kunnen opstellen. Ons team is volledig klaar.”

Eerste doel: doorgaan naar de volgende fase

“Ons eerste streven, ons eerste doel, is om door te gaan naar de volgende fase. Wat er daarna gebeurt, zullen we zien.”

Informatie van Nelsson over Kopenhagen

“We hebben informatie van Nelsson ontvangen over Kopenhagen. Zijn feedback is natuurlijk erg belangrijk, omdat hij een van degenen is die de tegenstander het beste kennen. Hoewel we als team onze analyse hebben gemaakt, is wat we van hem horen ook van groot belang. We hopen de wedstrijd te winnen met de informatie die Nelsson ons heeft gegeven.”

Flexibele formatie voor de wedstrijd

“We kunnen soms met vier verdedigers spelen, soms met drie, afhankelijk van de spelers die we hebben, de tegenstander en de aard van de wedstrijd. We zullen wedstrijd per wedstrijd beslissen.”

Verwachtingen van Zaha’s bijdrage aan de aanval

“Ik denk dat Zaha een bijdrage zal leveren aan onze aanval. Hoewel we Zaha nog niet vaak hebben kunnen zien spelen, liet hij na zijn laatste wedstrijd zien dat hij ballen kan spelen zoals Icardi wil. Ik ben ervan overtuigd dat Zaha ook een waardevolle bijdrage zal leveren aan ons team en onze aanval.”

You may also like

Laat een reactie achter