Home SüperligFenerbahce Fenerbahce begint het seizoen sterk met twaalf opeenvolgende overwinningen en een boost in zelfvertrouwen

Fenerbahce begint het seizoen sterk met twaalf opeenvolgende overwinningen en een boost in zelfvertrouwen

door Gökhan

Ismail Kartal Alanyaspor

Na de 1-0 overwinning in Alanya (zie samenvatting) sprak Fenerbahce-trainer Ismail Kartal zich uit over het resultaat van de wedstrijd: “We hebben onze tegenstander goed geanalyseerd, we wisten dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Al onze plannen werkten, we hadden de controle. Het was een wedstrijd die we met 2-0 en 3-0 hadden kunnen winnen, er waren veel kansen. We hadden ook op andere manieren kunnen winnen, we hebben de tegenstander geen kans gegeven. We stonden goed in de statistieken. Alanyaspor is een goede ploeg, het was belangrijk om hier drie punten te pakken. Twaalf overwinningen, vijftien overwinningen, daar kijken we niet naar! We willen onze tegenstanders goed analyseren en de wedstrijden winnend afsluiten.”

Kartal, die in de laatste momenten van de wedstrijd zijn zenuwen niet meer onder controle had, legde uit waarom hij boos werd: “Ik heb in alle clubs waar ik tot nu toe heb gewerkt, nooit over de scheidsrechters gesproken. Ik wil er niet nog eens over praten. Maar sommige beslissingen worden genomen. Hoe kan dat gebeuren? Sommige dingen gebeuren. Ik denk dat het bestuur een verklaring over dit onderwerp zal afleggen. Ik wil er niet te veel over praten en wil niet te diep ingaan op deze onderwerpen,” aldus de 62-jarige tegenover “BeIN SPORTS”.

Fenerbahce spelers aan het woord

Irfan Can Kahveci: “Vorig jaar had ik ook een goede start, soms was de steun er, soms niet. Dit jaar voel ik me nog beter, want zowel het team als onze fans zijn anders. Dat voelen we allemaal. Ik hoop dat we dit tot het einde van het jaar kunnen volhouden. We hebben twaalf van de twaalf wedstrijden gewonnen. Ik hoop dat we zonder nederlaag de interlandpauze kunnen halen.”

Bright Osayi-Samuel: “In de eerste 20-30 minuten werd ik bij een overtreding geraakt, maar ik moest doorgaan. Na de wedstrijd namen de pijnlijke gevoelens wat af. De drie punten waren vandaag erg belangrijk. We wachten ongeduldig op de volgende wedstrijd. We voelen ons op dit moment erg goed. Ik geloof dat we een goed team zijn en dat we met de tijd steeds beter zullen spelen. We zijn erg blij met de overwinning. Onze belangrijkste wens was om snel te starten. We zijn blij dat we dat hebben bereikt. Onze fans hebben ons ook goed gesteund. De overwinningen geven ons vertrouwen voor de komende wedstrijden.”

Ismail Yüksek: “We komen terug van een belangrijke uitwedstrijd met een goede overwinning. Fenerbahce heeft tot het laatste moment niet opgegeven. Het had anders kunnen lopen als we onze kansen hadden benut. We hadden een goede reeks, het is waardevol om te winnen. We keren terug met een goede uitoverwinning. Het wedstrijdschema is erg druk. Vanaf morgen moeten we aan de wedstrijd denken die doordeweeks komt. Ik feliciteer het hele team.”

You may also like

Laat een reactie achter