Home SüperligBesiktas Conference League: FK Bodo Glimt – Besiktas | Voorbeschouwing

Conference League: FK Bodo Glimt – Besiktas | Voorbeschouwing

Beşiktaş zal morgen te gast zijn bij de Noorse vertegenwoordiger Bodo Glimt in de derde speelronde van Groep D in de UEFA Europa Conference League.

door Gökhan

Beide teams streven naar een overwinning

De wedstrijd zal worden geleid door Nenad Minakovic van de Servische Voetbalfederatie en begint om 21.00 uur in het Aspmyra Stadion. Minakovic wordt geassisteerd door zijn landgenoten Svetozar Zivin en Nikola Borovic.

In deze wedstrijd tussen twee teams die tot nu toe nog geen overwinning hebben behaald in de groep, zal de winnaar de eerste 3 punten aan zijn zijde krijgen.

Besiktas speelde zijn eerste wedstrijd tegen Club Brugge uit, eindigde in een gelijkspel van 1-1, en leed zijn eerste nederlaag thuis tegen Lugano. In de wedstrijd die leidde tot het ontslag van hoofdcoach Şenol Güneş en het begin van het proces voor een buitengewone algemene vergadering van de raad van bestuur, stond Besiktas 2-0 voor, maar verloor uiteindelijk met 3-2 van de tegenstander.

Bodo/Glimt, die zijn eerste wedstrijd met Lugano doelpuntloos gelijkspeelde, verloor met 1-0 van Club Brugge op eigen terrein.

Rosier is geschorst na rode kaart

Valentin Rosier zal niet in actie kunnen komen voor Besiktas in de wedstrijd van morgen.

De zwarte-witte speler, die in de 61e minuut van de wedstrijd tegen Lugano zijn tweede gele kaart kreeg en daardoor een rode kaart ontving, zal zijn team niet kunnen vergezellen in de wedstrijd tegen het Noorse team.

Naast Rosier zullen de geblesseerde spelers Salih Uçan, Daniel Amartey en Tayfur Bingöl ook niet kunnen spelen in de wedstrijd van morgen. De toestand van Eric Bailly, die momenteel in behandeling is, zal worden beoordeeld door het technische team na evaluatie door het medische personeel.

You may also like

Laat een reactie achter